OBOŽAVALI STE GA SVI, A ON SADA JEDVA HODA SA ŠTAPOM: Uhvaćen u ZABRINJAVAJUĆEM IZDANJU, ovo je ON? (FOTO)
Miuzičar, Foto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

potresno

OBOŽAVALI STE GA SVI, A ON SADA JEDVA HODA SA ŠTAPOM: Uhvaćen u ZABRINJAVAJUĆEM IZDANJU, ovo je ON? (FOTO)

On je rekao da je sada na lekovima, uključujući i tablete za nerve.

Objavljeno: 09:14h

Legenda rok scene Ozi Ozborn prošetao se Beverli Hilsom, u LA, sa ženom za koju se veruje da je njegova negovateljica. Muzičar (74) je hodao bez pomoći svog štapa, uprkos tome što je povremeno izgledalo kao da će izgubiti ravnotežu.

Ovo je njegov prvi izlazak u šetnju i to dva meseca nakon što je frontmen Black Sabbatha bio primoran da otkaže svoje predstojeće koncerte i završi svoju višedecenijsku turneju.

U srceparajućem postu na Instagramu, Ozborn je rekao obožavaocima da ga je niz korektivnih operacija učinilo da „nije fizički sposoban da ide na predstojeću turneju u Evropi i Velikoj Britaniji“.

Muzičar je sada neprepoznatljiv
Muzičar je sada neprepoznatljivfoto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Kao što možda svi znate, pre četiri godine, ovog meseca, imao sam veliku nesreću, kada sam oštetio kičmu“, počeo je on.

„Moja jedina svrha sve ovo vreme je bila da se vratim na scenu. Moj glas je u redu. Međutim, nakon tri operacije, nakon tretmana matičnim ćelijama, beskrajnih sesija fizikalne terapije i nedavno revolucionarnog tretmana HAL, moje telo je još uvek fizički slabo.

„Verujte mi kada kažem da me je pomisao da razočaram svoje fanove zaista s***la, više nego što ćete ikada znati“, dodao je on. „Nikad ne bih mogao da zamislim da će se moji dani na turneji završiti ovako.

Supruga najveća podrška
Supruga najveća podrškafoto: EPA/DANIEL DEME

Ozborn prvi put otkrio da mu je dijagnostikovana Parkinsonova bolest u emotivnom intervjuu za "Dobro jutro, Amerika", 2020. godine, sa svojom suprugom, Šeron Ozborn.

„Bilo je to strašno izazovno za nas“, rekao je tada, govoreći o svom padu 2019. „Morao sam na operaciju vrata koja mi je zeznula sve živce. Saznao sam da imam blagi oblik…”

Kad je zaćutao, Šeron je završila njegovu rečenicu: „To je PRKN 2, što je oblik Parkinsonove bolesti. Postoji toliko mnogo različitih tipova Parkinsonove bolesti - to nije smrtna kazna, ali utiče na određene nerve u vašem telu. I to je kao da imate dobar dan, pa opet jedan dobar dan, a onda stvarno loš dan."

Otkrio da mu je dijagnostikovana Parkinsonova bolest
Otkrio da mu je dijagnostikovana Parkinsonova bolestfoto: EPA/PAUL BUCK

Ozi je rekao da je sada na lekovima, uključujući i tablete za nerve.

„Ova ruka je utrnuta zbog operacije, noge mi se hlade“, rekao je. „Ne znam da li je to Parkinsonova bolest ili šta, znate, ali to je – vidite, to je problem", rekao je on.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.