MAJK TAJSON SVE ŠOKIRAO JAVNIM PRIZNANJEM: Bosker uhvatio suprugu "NA GOMILI" sa Bredom Pitom
Majk Tajson, Foto: Profimedia

otvorio dušu

MAJK TAJSON SVE ŠOKIRAO JAVNIM PRIZNANJEM: Bosker uhvatio suprugu "NA GOMILI" sa Bredom Pitom

Majk je, gostujući u jednoj emisiji, otkrio kako se sve desilo

Objavljeno:

Bivši bokser Majk Tajson je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrio zanimljive detalje jednog intrigantnog događaja iz svoje prošlosti, a upleten je i glumac Bred Pit.

Naime, slavni bokser je započinjao brakorazvodni postupak sa tadašnjom suprugom Robin Givens i spremao se da ode kod advokata da podnese papire za razvod.

Ipak, rešio je da po poslednji put obiđe suprugu, a ono što je zatekao u njihovom domu ostavilo ga je bez teksta.

Majk Tajson otkrio da je uhvatio ženu na gomili sa Bred Pitom
Majk Tajson otkrio da je uhvatio ženu na gomili sa Bred Pitomfoto: Profimedia

- Neću uzeti ništa od njegove slave kada pričam o ovom detalju. Išao sam kod svog advokata za razvod, pa sam pre toga svratio kod bivše žene. Verovao sam da imam pravo da dolazim kod nje i radim neke stvari, odnosno intimne odnose. Jednog dana sam došao, pozvonio na vrata, ali niko se nije javio. Vratio sam se svom autu, a onda sam vozio Lamborgini. Onda sam je video kako dolazi svojim kolima, prepoznao sam ga, jer sam ga kupio. Želeo sam da joj se vratim da imamo intimne odnose - počeo je Tajson.

- Tada sam na suvozačevom mestu video nepoznatog muškarca. Mislio sam da je to njen prijatelj. Kada su prišli bliže, video sam da je to čovek. Onda sam video da je to Bred Pit. Trebalo je da vidiš izraz njegovog lica kada me je video. Čini mi se da je bio malo naduvan, jer znam kako to izgleda. Tada nije imao isti ugled kao sada, konzumirao je marihuanu u malim dozama - iskren je bio on.

Bokser je otkrio da je glumac navodno bio naduvan
Bokser je otkrio da je glumac navodno bio naduvanfoto: AP/ Jordan Strauss

- Imao je bradu, pogledao me je i delovao je uplašeno. Doduše, i mene je bilo malo strah jer je počeo da glumi u filmu koji je bio sličan Matriksu, možda zna karate i slične stvari. Pogledao sam ga, svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali sam se smirio i povukao - zaključio je kontroverzni Tajson.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.