DOŽIVELA VELIKE GUBITKE U ŽIVOTU: Nakon SMRTI SINA ništa nije bilo isto, ovo je njena PRIČA
Georgina Rodrigez, Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

deca

DOŽIVELA VELIKE GUBITKE U ŽIVOTU: Nakon SMRTI SINA ništa nije bilo isto, ovo je njena PRIČA

Iskreno je govorila.

Objavljeno:

Verenica Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez otkrila je da je imala tri spontana pobačaja pre nego što joj je prošle godine preminuo novorođeni sin.

Ona je u svom dokumentarcu "Ja sam Georgina" ispričala kako je bila zabrinuta tokom trudnoće s blizancima upravo zbog prethodnih spontanih pobačaja. Svoje prve mesece trudnoće Georgina je opisala kao "užasan period" jer je, kaže, stalno povraćala i jako joj se spavalo, prenosi El Español. Svaka poseta ginekologu bio joj je zastrašujuća.

- Jako sam se bojala svakog ultrazvuka pre rođenja blizanaca. Osećala sam se jako napeto jer sam imala tri spontana pobačaja. Dolazila sam slomljena - ispričala je Georgina i prisetila se dana kad je rodila blizance, dečaka i devojčicu. Bela je rođena zdrava, a njen brat blizanac preminuo je tokom porođaja.

- Rođeni su na Uskrsni ponedjeljak. Došao je taj najiščekivaniji trenutak i srce mi je stalo. Bella je rođena jaka i zdrava, ali delić mog srca je odleteo - prisetila se ona i otkrila kako je smrt bebe isprva pokušala da sakrije od svoje dece.

- Rekla sam im da će Angel još malo pričekati, da će se roditi kasnije. No Kristiano im je rekao da je Angel na nebu - rekla je Georgina i priznala kako nakon smrti sina više nikad neće biti ista.

U dokumentarcu je ispričala da joj je najveća podrška njen verenik Kristiano Ronaldo.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Esprreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.