TOM KRUZ SE NIJE POJAVIO NA DODELI OSKARA IZ OVOG RAZLOGA: Dve DECENIJE uspešno IZBEGAVA jedan susret
Tom Kruz, Foto: Profimedia

bivši par

TOM KRUZ SE NIJE POJAVIO NA DODELI OSKARA IZ OVOG RAZLOGA: Dve DECENIJE uspešno IZBEGAVA jedan susret

Kruz i njegova bivša supruga godinama nisu viđeni na istim događajima

Objavljeno:

Tom Kruz se nije pojavio na ovogodišnjoj dodeli Oskara da bi izbegao susret sa bivšom suprugom Nikol Kidman, pišu britanski mediji.

Ni činjenica da je prošlo više od 20 godina od njihovog razvoda, ni činjenica da je njegov film "Top Gun: Maverick" nominovan u šest kategorija, uključujući i onu za najbolji film, očigledno nisu bili dovoljni razlozi da se slavni glumac pojavi na prestižnom dodela filmskih nagrada .

- Tom nije bio na dodeli nagrada jer je Nikol bila tamo i nije želeo da naleti na nju - rekao je neimenovani izvor za Dejli mejl. S druge strane, ljudi bliski Kruzu tvrde da njegovo odsustvo nije bilo "lične prirode", već se jednostavno nije uklapalo u njegov raspored, ali nisu konkretno odgovorili na tvrdnju da je sve povezano sa Kidmanovim prisustvom.

Kruz i njegova bivša supruga godinama nisu viđeni na istim događajima. Kidman je na dodelu Oskara stigla u društvu supruga Kita Urbana, ali se nije pojavila na svečanom ručku koji tradicionalno prethodi dodeli Oskara, ali jeste Kruz.

Kidman je upoznala Kruza 1990. godine kada su zajedno glumili u Danima groma. Tada je imala 23 godine, tek je stigla iz Australije i bila je nepoznata u Holivudu. Sve se to promenilo kada je ljubav iz scenarija postala stvarna tokom snimanja.

Posle 12 godina braka, Kruz je 2001. napustio svoju ženu, ostavivši je u potpunom šoku. Iste godine je podneo zahtev za razvod navodeći kao razlog "nepomirljive razlike". Kako se tada govorilo, pravi razlog bilo je njeno odbijanje da mu se pridruži u sajentološkoj crkvi.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Esprso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.