DA LI SE SEĆATE ČUVENE RUBI? Teško se RAZBOLELA i danas IZGLEDA OVAKO
Rubi, Foto: Printscreen/jutjub/rubi

promena

DA LI SE SEĆATE ČUVENE RUBI? Teško se RAZBOLELA i danas IZGLEDA OVAKO

S američkim bejzbol igračem, Kenetom Rejem Sigmanom, bila je u jednogodišnjem braku, a trenutno je u vezi s meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom

Objavljeno:

Meksička glumica Barbara Mori poznata je po svojoj ulozi negativke “Rubi” u popularnoj telenoveli, koja ju je proslavila u domovini, ali i širom sveta.

Svoju karijeru je započela s 14 godina i brzo postala popularna zahvaljujući svojoj izvedbi u pomenutoj seriji. Uprkos tome što je Rubi ostala bez jasnog kraja, producenti su se nadali drugoj sezoni, ali Barbara je u njoj odbila da učestvuje.

Drska, mrska i bezobrazna, takva je bila glavna junakinja telenovele “Rubi”, koju je maestralno odigrala glumica Barbara Mori. Nakon završetka snimanja telenovele koja ju je proslavila, Barbara je odlučila da se povuče iz sveta sapunica, te da svoju karijeru usmeri ka filmskom platnu. Karijeru joj je značajno usporila zloćudna bolest. Naime, na vrhuncu slave, 2007. godine, dijagnostikovan joj je rak dojke.

Barbara je u javnosti vrlo otvoreno istupala o svemu što ju je snašlo i strahovima s kojima se suočila. Na sreću, njena borba za ozdravljenje rezultirala je uspehom. Glumica je priznala kako je u teškim trenucima snagu crpila iz svoje porodice, s kojom gaji vrlo bliske odnose. Još kao 19-godišnjakinja dobila je sina Serhija u vezi s glumcem Serhijom Majerom. Zanimljivo je kako se istorija ponovila, pa je i njezin sin u istim godinama postao otac devojčice Mile. Tako je Barbara sa samo 39. godina postala baka!

Nakon toga, uspela je da sarađuje s Holivudom i Bolivudom, postavši jedna od prvih južnoameričkih glumica koja je uspešno prešla u međunarodnu filmsku industriju.

– Ova serija mi je donela popularnost kakvu nisam mogla ni da zamislim i sve ono što većina ljudi smatra srećom. Bila sam popularna, uspešna i dobro plaćena. Ipak, nisam htela da se vežem samo za jedan projekat. Želela sam da probam nešto novo – rekla je u nedavnom monologu na Jutjubu.

S američkim bejzbol igračem, Kenetom Rejem Sigmanom, bila je u jednogodišnjem braku, a trenutno je u vezi s meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.