NIKO NIJE MOGAO NIŠTA DA VIDI OD NJE, GOVORILI SU DA JE KAO OBLAK: Ko je uopšte žena koja je "SMETALA" publici?
Pevačica i tekstopisac Tems, Foto: Printskrin / Tviter / ?????????????

SVI su gledali u nju

NIKO NIJE MOGAO NIŠTA DA VIDI OD NJE, GOVORILI SU DA JE KAO OBLAK: Ko je uopšte žena koja je "SMETALA" publici?

Muzičarka se za ovogodišnju dodelu Oskara opredelila za belu haljinu sa dugim šlepom i ogromnim karnerom koji se protezao preko njene glave.

Objavljeno:

Autorka Rijanine pesme "Lift me up", pevačica i tekstopisac Tems (27) postala je pravi hit na društvenim mrežama zbog svog neobičnog i ekstravagantnog stajlinga koji je imala na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

Naime, muzičarka se za ovogodišnju dodelu Oskara opredelila za belu haljinu sa dugim šlepom i ogromnim karnerom koji se protezao preko njene glave.

Ovaj "oblak" kako su ga mnogi nazvali, izazvao je pravu pometnju na svečanom događaju, koja se potom proširila i na društvenim mrežama. Koliko je Tems zapravo poremetila publiku svojom pojavom, govore upravo fotografije na kojima se vide smrknuta lica koja su virila iza Tems i njenog "oblaka".

"Znam da je sad svako ko sada sedi iza Tems besan kao pas", "Plačem od smeha. Žena iza Tems se bori za život", "Zamisli da dobiješ pozivnicu za Oskara i sedneš iza Tems" bili su samo neki od komentara koji su počeli da pljušte na društvenim mrežama.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.