VERENIK IZ MEDIJA SAZNAO DA SU RASKINULI: Ovo je NOVI DEČKO pevačice, bivši se našao u ČUDU KAD JE VIDEO
Avril Lavinj, Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

detalji

VERENIK IZ MEDIJA SAZNAO DA SU RASKINULI: Ovo je NOVI DEČKO pevačice, bivši se našao u ČUDU KAD JE VIDEO

Ova situacija zbunila je mnoge.

Objavljeno:

Pevačica Avril Lavinj (38) jedna je od poznatih ličnosti koje ovih dana borave u Francuskoj, gde se održana Nedelja mode u Parizu.

Ona jednoj od svetskih modnih prestonica uživa u sjajnom društvu – s reperom Tajgom, a sada se ispostavilo da su oni više od prijatelja! Par se pojavio zagrljen i razmenjivao nežnosti pred svima, nakon čega su viđeni kako hodaju držeći se za ruke.

Oni su, inače, nedavno viđeni na jednoj reviji, gde su sve vreme ćaskali šapatom i gledali jedno drugo, što je pokrenulo glasine da su zajedno, a samo nekoliko dana kasnije rešili su da pokažu da su srećno zaljubljeni.

I dok se spekuliše kako će na to gledati Kajli Džener, koja je s Tajgom bila pre ljubavi s tatom njene dece Travisom Skotom i više puta se videla s njim proteklih godina, javilo se i pitanje – šta o ovoj vezi misli Avrilindojučerašnji verenik.

Pevačica je, naime, pre samo nekoliko dana saopštila da je raskinula veridbu, što je zateklo njenog sada već bivšeg verenika. Poznati muzičar Mod San, s kojim je Avril bila od 2021. godine, odmah se oglasio preko svog portparola.

– Bili su vereni pre tri dana, a onda je on otišao na turneju. Ako se nešto promenilo, to je za njega novost – izjavio je PR.

I ne samo što Avril s novim dečkom uživa nekoliko dana nakon što je iznenadila Moda saopštenjem da više nisu vereni nego to čini u Parizu, u gradu u kom ju je zaprosio.

Naime, muzičar je svojevremeno na Instagramu opisao ovaj bajkoviti trenutak, koji se odigrao u gradu u kom je dugo živela, budući da ima francusko poreklo.

Sanjao sam da ću te zaprositi u Parizu. Izvadio sam prsten, zamolio te da ga nosiš. Klečao sam na jednom kolenu i pogledao te u oči. Ti si toliko lepa da nema reči kojima bih to opisao. Uzeo sam tvoju ruku i u dahu rekao: "Hoćeš li se udati za mene?"... Rekla je "da" – napisao je Mod San jednom prilikom uz fotografiju ovog trenutka.

Avril je za People prokomentarisala da je imala najromantičniju prosidbu za koju je čula.

– Plovili smo Senom, imali violinistu, šampanjac i ruže... Činilo se kao da je vreme stalo, u tom trenutku smo postojali samo nas dvoje – rekla je pevačica.

Ipak, čini se da se nešto promenilo i da im nije bilo suđeno.

Avril je, inače, ranije bila u braku s muzičarima, najpre s Derikom Viblijem, a potom sa Čedom Krugerom iz benda Nickleback. Što je tiče Tajge, on važi za pravog zavodnika, pa je tako ljubio Blek Čajnu, s kojom ima sina Kinga, Igi Azaleju, Kajli Džener...

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.