SUPRUGA BRUSA VILISA UPUTILA JAVNU MOLBU: Zamolila da se NE RADI OVA STVAR
Brus Vilis, Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

treba im mir

SUPRUGA BRUSA VILISA UPUTILA JAVNU MOLBU: Zamolila da se NE RADI OVA STVAR

Ema ističe da je Brusu trenutno potreban prostor

Objavljeno: 11:38h

Supruga Brusa Vilisa, Ema Heming Vilis, pozvala je paparace da se drže podalje i prestanu da viču njenog supruga kada ga vide u javnosti.

Naime, ona je u video snimku koji je podeljen na njenoj Instagram stranici tokom vikenda rekla da još uvek treba mnogo edukacije i da neprijatne situaciju nisu potrebne.

Ona se dotakla i nedavnog incidenta u kojem su fotografi pokušali da razgovaraju sa bolesnim glumcem dok je bio na kafi u Santa Monici sa prijateljima.

Supruga Brusa Vilisa pozvala je paparace da se drže podalje i prestanu da viču njenog supruga kada ga vide u javnosti
Supruga Brusa Vilisa pozvala je paparace da se drže podalje i prestanu da viču njenog supruga kada ga vide u javnostifoto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

- Ovo se odnosi na fotografe i snimatelje koji pokušavaju da iznesu te ekskluzive mog muža: Samo držite distancu - rekla je ona u klipu i dodala:

- Znam da je ovo vaš posao, ali samo se držite svog prostora - zamolila je ona.

- Molim vas, nemojte da vičete na mog muža i pitate ga kako je ili šta već — 'voou'-ing i 'jipi ki-jaj'... samo nemojte to da radite. OK? Dajte mu prostor. Dozvolite našoj porodici ili onome ko je sa njim tog dana da može bezbedno da ga odveze od tačke A do tačke B - iskrena je bila Ema.

Njen zahtev dolazi nedeljama nakon što je Vilisova porodica objavila da je njegov poremećaj govora, afazija, napredovao u oblik demencije koji se zove frontotemporalna demencija ili FTD.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.