KO ODNOSI POBEDU NA PZE? Ovo su favoriti
Pesma za Evroviziju, Foto: RTS printscreen

DALJE IDE, DALJE IDE!

KO ODNOSI POBEDU NA PZE? Ovo su favoriti

Bacili su senku na neka dosad poznatija imena u muzičkom svetu.

Objavljeno:

Prošle godine do polufinala festivala "Pesma za Evroviziju" gotovo da niko nije znao reči pesme "In corpore sano" sa kojom se na ovom festivalu takmičila Ana Đurić Konstakta, a kasnije je i pobedila i predstavljala je Srbiju prošle godine na "Evroviziji".

Zahvaljujući originalnom nastupu u polufinalu, Konstakta je tada preko noći postala favorit nacije i bacila je senku na druge takmičare, koji su dotad medijski bili prisutniji i koji su bili poznatiji širokim narodnim masama.

Večeras je na programu finale izbora Srbije za predstavnika na "Evroviziji" ove godine u Liverpulu. Ove godine defititivo najveće iznenađenje festivala je Luke Black. "Samo mi se spava" poručuje ovaj izvođač i svojoj takmičarskoj pesmi na festivalu. Gledaoce ovaj pevač nije uspavao. Naprotiv. Oni su na "YouTube"-u najaktivniji na snimku njegovog nastupa i zato je on u skoro samom vrhu u trendingu.

1 / 2 Foto: Printscreen/RTS 1

Pre polufinalnih večeri najveću pažnju privlačili si su Zejna, "Hurricane", Savo Perović i Angellina, ali ove nedelje Luke je uspeo da iznenadi sve i on trenutno važi možda i najvećeg favorita za pobedu na našem festivalu.

I još neka imena su se izdvojila zahvaljujući nastupima u polufinalnim večerima. Stefan Zdravković, odnosno Princ je jedan od njih. On na našem izboru za predstavnika u Liverpulu se takmiči sa pesmom "Cvet sa Istoka". I ova pesma već je u trendingu.

Filip Baloš, koji se takmiči sa pesmom "Novi plan drugi san", takođe u trendingu, a na ovoj listi na "Youtube"-u je i Stefan Shy i pesma "Od jastuka do jastuka".

Neko ko je privukao veliku pažnju nakon druge polufinalne večeri je Dzipsii i njegova pesma "Greh". Sve veća očekivanja su i od ovog takmičara.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.