OTKRIVENA DUGO ČUVENA TAJNA: Ovo su RAZLOZI zbog kojih Pikeova majka NIJE VOLELA ŠAKIRU
Šakira, Foto: Twitter printscreen/kewchiy

AU, ČOVEČE

OTKRIVENA DUGO ČUVENA TAJNA: Ovo su RAZLOZI zbog kojih Pikeova majka NIJE VOLELA ŠAKIRU

Prema izvoru veoma bliskom majci fudbalera, Bernabeu nikada nije želela ženu poput Šakire za sina Pikea

Objavljeno:

Nakon što je odjeknula vest da se latino zvezda Šakira i fudbaler Đerar Pike razvode, u javnosti su počele da kruže brojni detalji njihove intime, a jedan koji je posebno privukao pažnju jeste veoma loš odonos koji je pevačica imala sa svekrvom Monserat, a koja ju je navodno i zlostavljala.

Sve je počelo od kontroverzne pesme u kojoj je pevačica pomenula ime svoje bivše svekrve, Monserat, gde je i otkrivena loša veza koja je postojala između njih.

Zatim je skandal još više "buknuo" kada je u javnost izašao kontroverzni video na kojem se jasno videlo da majka bivšeg fudbalera maltretira Šakiru.

Pikeova majka objasnila zašto nije volela Šakiru
Pikeova majka objasnila zašto nije volela Šakirufoto: Twitter printscreen/kewchiy

Sada je tišinu prekinula Monserat i objasnila razloge zašto nije volela svoju bivšu snaju, a sve je otkrio izvor blizak njoj za španske medije.

Prema izvoru veoma bliskom majci fudbalera, Bernabeu nikada nije želela ženu poput Šakire za sina Pikea, koji je imao 22 godine kada se oženio i tada blistao u Barseloni. Osim toga, objasnio je da je još jedan sjajan razlog to što "ona nije bila Katalonka, što je baš mrzela kod nje".

Pikeova majka nije volela Šakiru zato što nije bila 'Katalonka'
Pikeova majka nije volela Šakiru zato što nije bila "Katalonka"foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Izvor je otkrio da majka bivšeg defanzivca Barselone nikada nije prihvatila kolumbijsku zvezdu, a zatim dodao da je njihov odnos na društvenim mrežama uvek bio srdačan za dobrobit Šakirine i Pikeove dece, Milana i Saše.

Posebno joj je smetalo to što je Šakira starija od Pikea i navodila da je tokom godina provedenih zajedno uglavnom manipulisala fudbalerom, tvrdi izvor, a prenosi "La Critica".

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.