NAVUKLA KONAC UMESTO DONJEG VEŠA: Jel moguće da MANEKENKA ovo radi!? FOTO
Kendal Džener, Foto: INSTAGRAM/KENDALLJENNER/SCREENSHOT

prozivaju je

NAVUKLA KONAC UMESTO DONJEG VEŠA: Jel moguće da MANEKENKA ovo radi!? FOTO

Jednu od najpopularnijih manekenki i rijaliti zvezdi brutalno ismevaju zbog, kako se navodi, najveće fotošop blamaže.

Objavljeno:

Kendal Džener, jedna od najpopularnijih sestara iz klana Kardašijan-Džener nedavno je stavila tačku na dugogodišnju vezu sa NBA zvezdom Devinom Bukerom, a sada je zbog jedne greške postala tema "broj1" na mrežama.

Ona je objavila na svom Instagramu seriju izazovnih fotografija, a jedna je posebno "zapala za oko" njenim pratiocima. Iako je na fotografiji skoro pa skroz gola, nije to ono što im je privuklo pažnju.

Oni su uočili neverovatnu fotošop grešku na četvrtoj fotografiji koju je Kendal objavila. Na njoj je manekenka u izazovnom kupaćem, koji jedva da je nešto sakrio.

Čučnula je, kameri okrenula leđa, a gotovo cela zadnjica je "sevnula", jer takozvani "konac- tanga" model ništa nije sakrio.

I pored provokativnog izgleda modne zvezde, fanovi su uspeli da uoče fotošop blamažu koja zaista jeste veoma očigledna. Manekenka je toliko izdužila i stanjila ruku da ovaj deo njenog tela potpuno odskače sa fotografije.

"Fotošop je krenuo po zlu na četvrtoj slici", "Sjajna si, ali šta je sa tvojom rukom na četvrtoj fotografiji?", "Kao da su je oteli vanzemaljci, pa vratili s greškom", "Da li je neko zalupio vrata, a tvora ruka greškom ostala na štoku?", "Šta si to uradila?", samo su neki od komentara na Instagramu.

Pogledajte ruku zbog koje je Kendal postala glava tema društvenih mreža, bar dok neko ne napravi novu grešku, a dešava se često:

Slavna manekenka je u nekoliko navrata bila i na meti komentara zbog svojih neobičnih stajlinga.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.