DESILA SE STRAVIČNA TRAGEDIJA: Potvrđeno da je doživela TEŠKU SAOBRAĆAJKU
Foto: Printscreen/fejsbuk/Dwayne The Rock Johnson

tuga

DESILA SE STRAVIČNA TRAGEDIJA: Potvrđeno da je doživela TEŠKU SAOBRAĆAJKU

Hvala vam LAPD i LAFD što ste bili tako brižni i fokusirani. Hvala što ste ostali na telefonu i razgovarali sa mnom o svemu

Objavljeno:

Slavni holivudski glumac Dvejn Džonson obavestio je svoje pratioce na društvenim mrežama da je njegova majka doživela jezivu saobraćajnu nezgodu, te je objavio fotografiju njenog smrskanog automobila.

Hvala ti Bože, dobro je. Anđeli su čuvali moju mamu koja je sinoć bila učesnik u višestrukoj saobraćajnoj nesreći. Ova žena je preživela rak pluća, težak brak, čeoni sudar sa pijanim vozačem i pokušaj samoubistva. Ona je preživela - napisao je glumac i dodao da je teško povređena:

Hvala vam LAPD i LAFD što ste bili tako brižni i fokusirani. Hvala što ste ostali na telefonu i razgovarali sa mnom o svemu. Ostao mi je jedan roditelj, pa ako još uvek imaš mamu i tatu, pobrini se da ih čvrsto zagrliš, jer nikad ne znaš kada ćeš dobiti onaj poziv u 3 ujutro koji nikada ne želimo da dobijemo - naveo je Dvejn uz fotografiju automobila.

Dvejn Džonson
foto: Profimedia

On je inače veoma vezan za majku, i često je obraduje nekim skupocenim poklonom, a svoje pratioce, kojih ima mnogo širom sveta, neretko podseća da budu brižni prema svojim roditeljima.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.