LJUDI, DA LI JE OVO MOGUĆE? Slavna MANEKENKA Điđi Hadid ima zapravo SRPSKO IME, ostaćete zatečeni KOJE JE
Điđi Hadid, Foto: Profimedia

HIT NA INTERNETU

LJUDI, DA LI JE OVO MOGUĆE? Slavna MANEKENKA Điđi Hadid ima zapravo SRPSKO IME, ostaćete zatečeni KOJE JE

Zašto je dobila nadimak "Điđi"?

Objavljeno: 08:58h

Malo ko zna da je pravo ime slavne manekenke Điđi Hadid jedno od najčešćih imena u Srbiji. Ona važi inače za jednu on najlepših žena na svetu.

Naime, mlada Amerikanka se zapravo zove Jelena, a sve je otkriveno kada ju je mlađa sestra Bela pohvalila na Instagramu..

Bela je objavila naslovnicu mazagina "Vogue" na kojoj pozira mlada manekenka Điđi, te joj je uputila brojne komplimente i priznala koliko je ponosna na nju.

– Toliko sam ponosna na tebe, Jelena! Taj sjaj posle trudnoće… Zadivljuješ me svakog dana! Naterala si me na suze… Davanje lica, kose, tela… Ali, najvažnije od svega je davanje dobrote, poštovanja, integriteta i majčinstva! Najbolja mama. Najbolja devojka. Volim te, sestro, moja lična Superženo! – napisala je Bela na Instagramu i pokrenula lavinu komentara na pomenutoj mreži.

Zašto je Jelena Điđi Hadid dobila nadimak "Điđi"?

Nadimak Điđi je dobila od majke, a sve detalje je otkrila u intervju za Vogue davne 2015. godine.

- Moju mamu je majka tako zvala kao dete kada je bila mlađa, ali samo oko kuće, a tako su i mene zvali po kući kad sam bila baš mlada - istakla je ona.

Ime se na kraju zadržalo i tako je bila poznata i u srednjoj školi, a sada i ostatku sveta.

- U prvom ili drugom razredu bila je devojčica po imenu Helena i došlo je do zabune sa učiteljicom koja je morala da proziva naša imena. Pa je učiteljica pitala moju mamu: "Da li treba Jelenu da zovemo po nadimku?", a moja mama je rekla da me ponekad zove Điđi i tako je i ostalo - istakla je Jelena u svom intervju.

Bonus video:

00:20

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.