GLUMICA DELILA DROGU SA OCEM: Jedna stvar ju je PODSTAKLA da se izleči od ZAVISNOSTI
Džejmi Li Kertis, Foto: Profimedia

ISKRENO

GLUMICA DELILA DROGU SA OCEM: Jedna stvar ju je PODSTAKLA da se izleči od ZAVISNOSTI

Kao i mnogi poznati i ova glumica je imala problem sa zavisnošću.

Objavljeno:

Nedavno se holivudska glumica Džejmi Li Kertis fotografisala za novo izdanje britanskog Vogue-a i privukla mnogo pažnje.

Glumica je na fotografijama zablistala u elegantnoj crnoj haljini, a dobila je samo komentare pohvale od obožavatelja širom sveta.

Inače, Džejmi je publiku osvojila nizom uloga, a posebno se ističu one u komedijama "A Fish Called Wanda" i "Trading Places", a uz uvek neverovatne glumačke sposobnosti i kratku kosu, njen zaštitni znak bila je savršena figura.

Poput mnogih lica Holivuda, tako je i ona dugi niz godina bila zavisna od tableta protiv bolova na koje se navukla nakon jednog neuspešnog estetskog zahvata - uklanjanja podočnjaka.

Na njega se odlučila nakon što joj je kamerman na setu filma "Perfect" rekao da ne može takvu da je snima i da "prestane da jede so".

"Bilo mi je užasno i zato sam otišla na estetsku operaciju. Kada to nije uspelo, bilo mi je još gore", rekla je glumica, koja je tada počela da uzima opijate, a konzumirala je i previše alkohola.

"Zavisna sam bila u dva navrata - prvi put zbog bolova, drugi put zbog stida jer sam bila zavisna", priznala je svojevremeno glumica.

"Znala sam da tata ima problema, a imala sam i ja, pa smo delili drogu. Bilo je vremena kada sam ja bila jedino dete koje je s njim htelo da razgovara. Imala sam šestoro braće i sestara, sada ih imam petoro - moj brat Nikolas preminuo je od predoziranja heroinom kada je imao samo 23 godine", ispričala je glumica.

Kada je upadala u krize, krala je lekove od starije sestre i mlađeg brata, a nije je otreznila čak ni njegova smrt.

Ipak, decenijama kasnije, shvatila je koliko je destruktivna za sebe i svoju porodicu, te se 1999. godine izlečila.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.