POZNATA GLUMICA ODUŠEVILA SVE! Novinarka se UPLAŠILA tokom intervjua, a ona ju je ona OPUSTILA OVIM REČIMA
Kejt Vinslet, Foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

oduševićete se

POZNATA GLUMICA ODUŠEVILA SVE! Novinarka se UPLAŠILA tokom intervjua, a ona ju je ona OPUSTILA OVIM REČIMA

"Prvi put to radiš? Pa, znaš šta, kada uradimo ovaj intervju...", izgovorila je ona

Objavljeno: 18:43h

Slavna holivudska glumica Kejt Vinslet oduševila je svetsku javnost gestom prema mladoj novinarki, a snimak njenog čina postao je viralan na društvenim mrežama.

Vinslet trenutno promoviše svoj novi film gostujući u brojnim emisijama, a nedavno je tim povodom dala intervju i za nemačku televiziju ZDF.

Tada je saznala i da je mladoj novinarki Marti to prvi put da radi intervju u karijeri, a iako smo navikli na to da su zvezde uglavnom nadmene i često neprijatne, ono što je glumica uradila kad je to čula, oduševilo je ceo svet.

Naime, ona je ohrabrila mladu novinarku i sa osmehom joj se obratila rečima punim nežnosti.

- Prvi put to radiš? Pa, znaš šta, kada uradimo ovaj intervju, biće to najbolji razgovor ikada - a znaš zašto? Zato što smo mi odlučile da će tako biti. Upravo smo odlučile, ja i ti, da će ovo biti fantastičan intervju. Možeš da me pitaš šta god želiš i ne boj se, sve će biti neverovatno - rekla je glumica i ovime oduševila svet.

Snimak ovog razgovora brzo se proširio društvenim mrežama, a ljudi su hvalili Kejt, ističući da je na ovaj način pokazala kako treba da se ponaša jedna prava zvezda.

Glumica Kejt Vinslet svetsku slavu je dostigla ulogom u kultnom filmu "Titanik". Mada nijedan film u kome je kasnije glumila nije dostigao popularnost tog dometa, njene uloge su i te kako bile zapažene.

Nakon "Titanika" usledila su ostvarenja kao što su "Čitač", "Večni sjaj besprekornog uma", "Ajris", "Revolucionarni put", "Odmor", "Zaraza", "Stiv Džobs" i drugim, a trenutno imamo priliku da je gledamo u filmu "Avatar: Put vode".

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.