SLAVNA GLUMICA JE PROŠLA KROZ PAKAO U PROŠLOSTI: Majka dala da je SILUJU da bi ZARADILA pare za DROGU
Demi Mur, Foto: Profimedia

HOROR PRIČA

SLAVNA GLUMICA JE PROŠLA KROZ PAKAO U PROŠLOSTI: Majka dala da je SILUJU da bi ZARADILA pare za DROGU

Kad je slavna glumica bila dete, njena majka se predozirala i mala Demi je bila prisiljena da joj spasi život.

Objavljeno:

Poznata holivudska glumivca Demi Mur imala je jako težak život, a na tome može da zahvali svojoj majci koja je od malih nogu nije štedela najužasnijih scena.

Kad je slavna glumica bila dete, njena majka se predozirala i mala Demi je bila prisiljena da joj spasi život. Biografija čuvene američke glumice podigla je mnogo prašine, naročito zbog nekih detalja iz glumičine mladosti o kojima javnost ništa nije znala.

Detalji koji su najviše šokirali, ali i potresli javnost jesu dve strašne stvari koje je mlada Demi preživela zbog majke.

Demi Mur je imala teško detinjstvo
Demi Mur je imala teško detinjstvofoto: Profimedia

Naime, kada je bila dete, njena majka se predozirala i mala Demi je bila prisiljena da joj prstima čupa tablete iz grla.

Kada je imala samo 15 godina, majka je dopustila da Demi siluje jedan muškarac. Nakon gnusnog čina, dao je njenoj majci oko 400 dolara i pitao devojku: Kakav je osećaj biti prodat?

 Demi Mur se majka predozirala kada je bila mala
Demi Mur se majka predozirala kada je bila malafoto: Profimedia

– To je bilo silovanje i odvratna majčina izdaja – napisala je glumica u šokantnoj biografiji. Ubrzo nakon toga, Demi je napustila majčinu kuću i sama se otisnula u svet.

Sa 17 godina upoznala je muzičara Fredija Mura, sa kojim je napisala tri pesme i za kog se udala 1980. godine. Bili su u braku pet godina. Samo dve godine kasnije, udala se za glumca Brusa Vilisa, sa kojim je provela 13 godina u zajednici i sa kojim ima troje dece – Rumera, Skauta i Talulu.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.