OVU LATINO GLUMICU SU MNOGI OBOŽAVALI: Rodila je DETE MOĆNIKU, a nakon NJEGOVE UCENE JE NESTALA?
Adela Norijega, Foto: prentscreen/instagram/info_tlnovelas

DIVA

OVU LATINO GLUMICU SU MNOGI OBOŽAVALI: Rodila je DETE MOĆNIKU, a nakon NJEGOVE UCENE JE NESTALA?

Njen život je velika enigma.

Objavljeno:

Latino serije su početkom devedesetih bile veliki hit u našoj zemlji, a glavni junaci brzo su postajali idoli među omladinom.

Jedna od najpopularnijih meksičkih glumica svakako je ila Adela Norijega, a domaća publika imala je priliku da je gleda u serijama „Pravo na ljubav“, „Izvor“, „Prava ljubav“, „Virhinija“, „Vatra u krvi“, „Marija Isabel“ i drugim.

Čim se pojavila stekla je veliku naklonost publike, glumeći pretežno „dobrice“, a producenti su se otimali za nju, te je brzo dospela i na vrh liste najplaćenijih glumica iz telenovela.

Adela je u oktobru proslavila svoj 53. rođendan, a pre 13 godina se potpuno povukla iz javnosti, te od tada niko ne zna ništa o njoj.

Pre tri godine i neke njene kolege su rekle kako godinama ne mogu da dođu do nje, te da im se Adela ne javja na telefon. U javnosti se pojavila i priča da je glumica teško bolesna, te da ima rak, a onda se oglasila njena rođena sestra Rejna.

„Moja sestra nema društvene mreže i sva sreća da je tako jer ne može videti količinu neistinitih informacija koje kruže o njoj. Istina je da je bolesna, ali u pitanju nije rak već nešto drugo“, napisala je Rejna na „Tviteru“.

Brojni mediji su pisali i da se glumica krije od javnosti zbog velike tajne iz prošlosti.

Naime, ona je pre više od 30 godina bila u vezi sa bivšim predsednikom Meksika, Karlosom Salinasom, a pričalo se i da mu je u tajnosti rodila sina koji danas ima 32 godine.

„Skrivaju to jer se Karlos taman oženio Anom Paulom Žerard kad mu je Adela rodila dete. Supruzi to nikada nije priznao iako ga je nekoliko puta pitala je li to istina“, rekao je izvor blizak Karlosu jednom prilikom.

„On je bio očaran njenom lepotom 1988. godine kada ju je video u glavnoj ulozi jedne telenovele. Odmah je nazvao producenta i rekao mu da im ugovore susret. Iako je ona odbijala, Karlos je zapretio da će uticati na njenu karijeru. Rekao joj je da mu mora ispuniti sve njegove želje ukoliko se želi baviti glumom. Nakon što je mu je rodila dete, pobrinuo se da ‘nestane’, te joj je zapretio da se više nikada ne sme pojaviti u javnosti. Ne znam čime ju je i kako ucenio, ali upalilo mu je“, rekao je Adelin prijatelj sa kojim je bila bliska 90-ih godina.

Adela je nekoliko puta fotografisana u javnosti sa dečakom za kog se pričalo da je njen i Karlosov sin, a očevici su tvrdili da ju je dečak više puta nazvao „mama“. Međutim, glumica je govorila kako je to sin njene sestre Rejne, te da je nazvao majkom „jer se samo igrao“.

Šuškalo se da je glumica bivšem meksičkom predsedniku rodila blizance, te da od javnosti krije i ćerku, ali oni to nikada nisu komentarisali.

Adela Norijega postala je jedna od najmisterioznijih latino glumica, a o svom privatnom životu nikada nije želela javno da govori. Preko noći je nestala iz javnosti i od tada niko ne zna gde je, niti kako danas izgleda.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.