OVAKO IZGLEDA KUĆA KIM KARDAŠIJAN OD 60 MILIONA DINARA: Ovakav luksuz NIKADA NISTE VIDELI, svi u NEVERICI
Kim Kardašijan, Foto: Printscreen Instagram

ŠOK

OVAKO IZGLEDA KUĆA KIM KARDAŠIJAN OD 60 MILIONA DINARA: Ovakav luksuz NIKADA NISTE VIDELI, svi u NEVERICI

Kao što je već poznato, kuća poseduje njenu dnevnu sobu, kupatila, nekoliko spavaćih soba, kao i košarkaški teren i bazen

Objavljeno:

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan izazvala je veliku pažnju javnosti kada je javno pokazala kuću u kojem je živela sa suprugom Kanjeom Vestom i njihovo četvoro dece, a koja je nakon razvoda od repera pripala njoj.

Naime, zvezda rijalitija "Kardašijanovi" pokazala je stvari i prostorije koje je čine srećnom.

Kim je kuću uredila veoma minimalistički, preovlađuje bela boja u raznim nijansama, kao i mermer na sve strane. Kao što je već poznato, kuća poseduje njenu dnevnu sobu, kupatila, nekoliko spavaćih soba, kao i košarkaški teren i bazen.

Kim Kardašian
foto: Youtube/Netflix

Međutim, sudeći prema komentarima na mrežama, ne dopada se svima kako je Kim uredila svoj dom. Pored brojnih pratioca koji su oduševljeni, bilo je i komentara onih koji to nisu.

"Izgleda tako depresivno", "Kuća ti je baš prazna", "Ne znam kako možeš da živiš u ovakvom prostoru, izgleda kao ludnica" - bili su samo neki od komentara, na koje se Kim sigurno nije osvrtala i nastavila da uživa u svom domu vrednom 60 miliona dolara.

1 / 9 Foto: Printscreen/ Instagram/ Kim Kardashian

Podsetimo, Kardašijanova se nedavno našla na meti kritika nakon što je u javnosti isplivala fotografija sobe njene ćerke Nort. Fanovima je tada zasmetao jedan detalj, to što u sobi dominira samo jedna, roze boja.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.