Jedan holivudski baja ima HIV! Prvi osumnjičeni je Čarli Šin, a evo ko je još na listi (FOTO)

A na sve se ložite!

Jedan holivudski baja ima HIV! Prvi osumnjičeni je Čarli Šin, a evo ko je još na listi (FOTO)

U javnosti se pojavila informacija da jedan poznati holivudski glumac krije da je HIV pozitivan jer ne želi da ga nekadašnje partnerke tuže, a misli i da bi mu to uništilo karijeru. Ko bi to mogao da bude
Objavljeno: 16:25h

Strani mediji su otrkili da jedna holivudska zvezda prikriva da je HIV pozitivna zbog straha da će da nekadašnje seksualne partnerke tužiti. Lista bivših partnerki ovog misterioznog zavodnika sadrži mnoga slavna imena, uključujući nagrađivanu glumicu, holivudsku zvezdu sa kontroverznom prošlošću, TV zvezdu i slavnog modela, rekao je izvor za list "The Sun". Šok u Holivudu: Čarli Šin je HIV pozitivan? (FOTO) Međutim, ime ovog glumca je zasad ostalo nepoznato javnosti. Ono što se zna, jeste da je glumac HIV pozitivan već nekoliko godina, ali da to vešto krije. Nakon ovakvih objava, počele su da se roje razne spekulacije ko bi mogao da bude misteriozni glumac. Izbor bi mogao da padne na nekoga od njih.

1. Svi koji su gledali seriju "Dva i po muškarca", onda znaju kakav je Čarli Šin bio zavodnik i u privatnom životu. Kada je serija počela da se emituje, on je bio u braku sa Deniz Ričards sa kojom ima dve ćerke. Ubrzo se taj brak sunovratio, a on počeo da vodi krajnje promiskuitetan život.
Fonet/Leonardo Dikaprio
2. Leonardo Dikaprio je jedan od najvećih holivudskih šmekera. Iako ima 41 godinu, očigledno ne planira još uvek da se skrasi. A devojke sa kojima je izlazio odgovaraju gore pomenutom skupu.
3. Još jedan glumac koji voli da "švrlja" je Džerard Batler. Tako da on lako može biti jedan od potencijalnih nosilaca HIV virusa.
4. Jedan od najpoželjnijih glumaca u Holivudu svakako je Irac Kolin Farel. Veliki zavodnik i srcolomac, prošetao je mnoge poznate devojke. A pošto je poznat i po veoma burnom načinu života, ne možemo ga izostaviti sa ove liste.
5. Šaja Labaf je doživeo totalni preokret otkad je glumio u "Transformersima". Počeo je da se pojavljuje na malim ekranima još kao dete, a onda je izrastao u pravog zavodnika kome često menjanje partnerki nije strano. Kakve su vaše pretpostavke? Na koga tipujete? (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.