DA LI JE MOGUĆE? VODITELJ DOBIO OTKAZ JER JE OTKRIO DA IMA RAK
Džoni Irvin, Foto: Printscreen Instagram

STRAŠNO

DA LI JE MOGUĆE? VODITELJ DOBIO OTKAZ JER JE OTKRIO DA IMA RAK

Početkom novembra on je otkrio da mu je kancer metastazirao i proširio se na mozak.

Objavljeno:

Voditelj emisije "Mesto pod suncem", Džoni Irvin, doživeo je veliki šok kada je saznao da mu producenti zbog bolesti neće produžiti ugovor.

Irvin je opisao kako je primio lošu vest od nadređenih u teškom životnom trenutku, kada su mu lekari prognozirali još par meseci života.

On je svojim saradnicima saopštio da ima rak u terminalnoj fazi, a zatim je dobio otkaz o čemu je skoro javno progorio za "The Sun". Naime, on je otkrio da ga je Freeform Productions "isplatio za ostatak sezone i nije obnovio njegov ugovor", ocenjujući taj potez "niskim".

Džoni Irvin
foto: Instagram / jonnieirwintv

Početkom novembra, inače, Džoni je otkrio da mu je kancer metastazirao i proširio se na mozak.

Irvin je voditelj emisije "A Place in the Sun" od 2004. godine, a od 2010. pojavljuje se u emisiji "Escape to the Country" na BBC One. Rak mu je dijagnostikovan 2020. i prognozirano mu je šest meseci života, ali svoju dijagnozu nije javno objavio do nedavno.

- Mogao sam da radim na emisiji "Escape to the Country" i putujem na nekoliko dana. Kada su mi rekli da ne mogu, srce mi je bilo slomljeno. To što više ne radim na emisiji uticalo je na moje mentalno zdravlje. Sada sam porodičan čovek, ali volim da budem voditelj, putujem i zarađujem novac za svoju porodicu. Nisu mislili na mene - smatra Džoni i zatim rekao da su mu brzo našli i zamenu.

- Nakon dve nedelje, nova osoba preuzela je emisiju. Mislim da sam nakon 18 godina zaslužio malo više poštovanja. To je ipak bio moj prvi televizijski posao - dodao je voditelj.

Džoni Irvin
foto: Printscreen Instagram

Freeform i Channel 4, na kojem se emisija prikazuje, rekli su da "nijedan kamen nije ostao neprevrnut" u potrazi za načinom da on ostane, ali nisu mogli da dobiju osiguranje.

- Iako nismo mogli da nastavimo da snimamo s njim u inostranstvu, drago nam je što je mogao da ostane kao deo našeg tima u Ujedinjenom Kraljevstvu. Mi, naravno, razumemo koliko to mora da bude frustrirajuće za njega u ovom neverovatno teškom trenutku - napisali su u saopštenju.

Inače, Irvin je oženjen i ima sinove, blizance, i još jednog naslednika.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.