TRESAO SE BALKAN KADA JE GLUMICA PREVARILA MUŽA SA SVEKROM: Sada se UDALA, a evo i za KOGA
Foto: Instagram printscreen/gokce.bhdr

šok

TRESAO SE BALKAN KADA JE GLUMICA PREVARILA MUŽA SA SVEKROM: Sada se UDALA, a evo i za KOGA

Ona i njen bivši suprug su se venčali 2011. godine, i brak je potrajao samo godinu dana, a sada je otkriveno i zbog čega su se razveli.

Objavljeno:

Turska glumica Gokče Bahadir (41) početkom ove godine stala je na ludi kamen i postala supruga muzičaru Emiru Ersoju, a nakon toga su "procurili" detalji o njenom bivšem suprugu, glumcu Aliju Sunalu (45) i njihovom odnosu.

Naime, Gokče i Ali, njen bivši suprug su se venčali 2011. godine, i brak je potrajao samo godinu dana, a sada je otkriveno i zbog čega su se razveli.

- Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razilazi - navela je tada glumica kao razlog rastanka.

Gokče Bahadir
foto: Printscreen Instagram

Detalje bračnih problema nije otkrivala, međutim izvori bliski Gokče tvrde da se njihov brak raspao jer ju je suprug uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom.

- Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju sprečila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina - otkrio je tada izvor blizak glumici.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/gokce.bhdr

Šuškalo se kako ih je raskrinkao Ali koji je bio na putu, a vratio se dva dana ranije. Prvo je video očev automobil u svom dvorištu, a potom ih je zatekao golišave u dnevnom boravku, što je dovelo do neviđenog skandala.

I glumac je na ponovo našao sreću i od 2018. godine je u srećnom braku s Nazli Kurbanzade, a imaju kćerku Narin Sunal.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.