DA LI OVO NAJBIZARNIJI KOSTIM IKAD? Manekenka se MASKIRALA U CRVA, za 3 života nećete pogoditi KO JE OVO
Foto: Profimedia

da li JE REALNO?

DA LI OVO NAJBIZARNIJI KOSTIM IKAD? Manekenka se MASKIRALA U CRVA, za 3 života nećete pogoditi KO JE OVO

Trebalo joj je oko 10 sati da se maskira.

Objavljeno: 12:43h

Jedna od najuspešnijih žena u Holivudu, čuvena manekenka Hajdi Klum, još jednom je dokazala da joj nema ravne!

I sinoć je opravdala titulu "kraljice kostima za Noć veštica", jer sve smo mogli da očekujemo, ali da će doći kao crv - ni u snovima! Niko je ne bi prepoznao da joj društvo nije pravio suprug Tom Kaulic koji se maskirao u ribara.

Za sebe je zakačio mamac - crva, odnosno Hajdi Klum, koja je obukla ogroman i problematičan kostim. Legla je pored svog muža da se fotografiše, ali kada je trebalo da ustane - ni makac. Poznato je koliko je Hajdi kreativna kada su kostimi za Noć veštica u pitanju, a na pitanje novinara kako je došla na ovu ideju, otkrila je:

Hajdi Klum
foto: Tik tok printscreen

"Pokušala sam da razmišljam van okvira i smislim nešto drugačije. Prošle godine sam razmišljala i palo mi je na pamet da bi drvo bilo stvarno kul ili neka biljka, a onda sam nekako od biljke došla do kišne gliste - crva", rekla je Hajdi kojoj je trebalo oko 10 sati da se maskira.

Hajdi Klum
foto: Prinstcreen/Instagram

"Rekla bih da je ovo jedan od najboljih kostima, samo zato što je tako neobičan i tako veliki, čudan je. Ipak, moram da budem iskrena i kažem da mi je teško da se krećem. Ovako zaista nemam ni ruke ni noge. Kad padnem, treba mi neko da mi pomogne da se podignem. Nekako sam zaglavljena, pa se osećam pomalo klaustrofobično", rekla je manekenka.

@gma THE QUEEN OF HALLOWEEN HAS ARRIVED AND SHE’S BUSTING OUT THE WORM…LITERALLY ? #heidiklum #heidihalloween2022 #heidihalloween #halloween #worm ♬ original sound - Good Morning America

Podsetimo, Hajdi je dan pre "zastrašujuće noći" objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola, ističući da je to samo prvi korak priprema za maskiranje. Hajdi je još jednom dokazala koliko je maestralna u ovome, kao i da iza sebe ima fantastičan tim stručnjaka koji joj pomaže u realizaciji ovakvih kostima.

1 / 5 Foto: EPA/Oliver Berg

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.