SNUP DOG SVAKI DAN PUŠI TRAVU, ALI NEMA VREMENA DA JE SMOTA: Zaposlio je ovu ženu DA BUDE NJEGOVA "MOTAČICA"
Foto: Profimedia

da li ste znali?

SNUP DOG SVAKI DAN PUŠI TRAVU, ALI NEMA VREMENA DA JE SMOTA: Zaposlio je ovu ženu DA BUDE NJEGOVA "MOTAČICA"

- Ako si odličan u nečemu što mi treba, angažovaću te - zaključio je.

Objavljeno:

Američki reper Snup Dog (51) živi u Kaliforniji, gde je rekreativna konzumacija marihuane legalna, i zapošljava Renegade Piranhu, koja mu je umotava u džoint, a ona procenjuje da ih je za repera smotala oko 450 hiljada.

Renegade je gostovala u australijskoj radio emisiji 'The Kile and Jackie O Shov' gde je podelila svoje iskustvo sa reperom.

- Izračunala sam da ih je do sada bilo više od 450.000. Radim sa oko 220 grama dnevno, što je 75 do 150 džointa - rekao je Renegad.

Ljupka Stević, snup dog
foto: Printscreen Instagram

Snup svaki dan puši travu, a pošto nema vremena da uvek sam mota džoint, unajmio je savršeno valjanog džoint majstora da to uradi umesto njega. Reper je u junu otkrio da je svojoj ličnoj "zajedničkoj listi" povećao plate zbog inflacije.

Profil 'UberFacts' je tada na Tviteru objavio da reper zapošljava osobu čiji je posao da mota džoint i da zarađuje između 40 i 50 hiljada dolara godišnje, a Snup, koji na toj platformi ima 20,2 miliona pratilaca, odgovorio: 'Inflacija. Povećala im se plata!'.

Uporedio je svog člana osoblja sa filmskim likom Lurch iz Porodice Adams, opisujući njen rad kao "besprekoran".

1 / 5 Foto: Printscreen

O neobičnom zaposlenju Snup se osvrnuo u intervjuu sa harizmatičnim američkim voditeljem Hauardom Sternom (68). Stern je pitao repera da li je on osoba posebno angažovana za tu uslugu.

- To je njeno zanimanje. U CV-u piše: Ja sam džoint-valjak. Profesionalni "joint-roller", objasnio je Snup i dodao da su prednosti posla besplatna marihuana, ali i odeća.

- Ako si odličan u nečemu što mi treba, angažovaću te - zaključio je.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.