"OGROMAN MU JE"! VIKTORIJA BEKAM O INTIMNOM ODNOSU SA DEJVIDOM: Šokirala CELU planetu
Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

opa

"OGROMAN MU JE"! VIKTORIJA BEKAM O INTIMNOM ODNOSU SA DEJVIDOM: Šokirala CELU planetu

Zbog toga kako Viktorija Bekam opisuje zabavu u krevetu s Dejvidom žene ne mogu da dođu sebi

Objavljeno:

Viktorija i Dejvid Bekam u braku su već 23 godine, a par i dalje izgleda zaljubljeno do ušiju. Sudeći po starom intervjuu dizajnerke, jedan od razloga je i njihov uzbudljiv život u spavaćoj sobi

Viktorija Bekam danas je "čelična ledi" svetske mode i šou-biznisa – ona se gotovo nikad ne smeje, uvek je suzdržana u javnosti, retko ćete pročitati neki njen intervju, tračeve neće komentarisati, ne deli intimu...

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/victoriabeckham

Međutim, nije uvek bilo tako. Još u prvim godinama njihove ljubavi, ludo zaljubljena bivša članica grupe Spice Girls nije se libila da priča otvoreno o svojoj sreći s fudbalerom Dejvidom Bekamom, s kojim je u braku od 1999.

Par danas ima četvoro dece: Bruklina, Romea, Kruza i Harper Seven i živi mirnim porodičnim životom, a u svakoj prilici pokazuju da su i dalje srećni i očarani jedno drugim kao prvog dana. Da li je razlog njihov vatren život u spavaćoj sobi, pitaju se mnogi, a sudeći po jednom ViktorijinViom intervjuu – to bi mogao biti slučaj.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Naime, stranim medijima ovih dana kruže stare izjave Viktorije Bekam, kojima je otkrila kako izgleda biti u krevetu s jednim od najpoželjnijih muškaraca planete.

Ponosim se time što moj suprug i ja i danas imamo odličan se*s. On je u vrlo dobroj formi. Obično sam u krevetu naga, ali je on počeo da mi kupuje donji veš – rekla je Viktorija.

Poš Spajs nije zaustavila na tome već je komentarisala fotografije za koje je njens uprug pozirao u vešu i konstatovala da je jasno da Dejvid može da se pohvali impozantnim dimenzijama.

– Ima ogroman. Vidite to u reklami. Izgleda kao auspuh od traktora – dodala je.

"Jesam li se ja to oznojila dok sam čitala intervju Viktorije Bekam?", "Bože, postoji li žena na planeti koja ne bi volela da bude ona", "Znači, sve je onako kako smo i mislile", "Ona je najsrećnija žena na svetu"... neki su od komentara na društvenim mrežama.

Viktorija Bekam
foto: AP/Thibault Camus

Par je često pričao o tome kako su od prvog trenutka znali da su rođeni jedno za drugo, a Dejvid je jednom prilikom rekao da je odmah shvatio da je pred njim njegova buduća supruga.

– Sećam se da sam se okrenuo – pre nego što sam je uopšte upoznao – i rekao svom drugu: "Hoću da se oženim njom" – ispričao je Dejvid u emisiji Elen Dedženeres 2008. godine.

Bonus video:

00:42

MARKOVIĆI POKAZALI PRAVE PORODIČNE VREDNOSTI: Ne propusiste Majke i snajke danas od 18 časova na Kurir televiziji

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.