ČEKA SE ODGOVOR VIKTORIJE! SPAJS GRLS PONOVO NA OKUPU: Omiljena grupa nastupa na kultnom britanskom festivalu
Foto: Profimedia

fanovi presrećni

ČEKA SE ODGOVOR VIKTORIJE! SPAJS GRLS PONOVO NA OKUPU: Omiljena grupa nastupa na kultnom britanskom festivalu

Ponovno ujednjenje muzičke grupe Spajs girls na pomolu

Objavljeno:

Poznata dizajnerka i jedna od članica nekadašnje muzičke grupe Spice Girls, Viktorija Bekam (48) razmišlja da se ponovo pridruži muzičkoj grupi za njihov nastup u Glastonberiju. Jedna od vodećih svetskih dizajnerki, koja je u grupi bila poznata pod nadimkom Poš Spajs je pozvana da se pridruži muzičkoj grupi da nastupa na kultnom britanskom festivalu sledećeg leta.

Jedna od članica, Ema Buton (46) otkrila je da ona i ostatak grupe Geri Horner, Melani Braun i Melani Čisholm "definitivno moraju to da urade", ako se od njih zatraži da vode događaj koji se održava na Worthy Farmi u Somersetu. Nastavljajući rečima. "Nadam se. Da li mogu da budem iskrena? Niko nas nije pitao. I ja sam pročitala naslov ove nedelje: "Pitali smo ih". Mi smo razgovarale telefonom, pričajući kako nas niko nije pitao."

Dok je u Ema u nastavku rekla da ne zna odakle glasine dolaze, ali da se nadaju da su istinite i da će ih neko uskoro kontaktirati povodom predstojećeg događaja: "Ne znam, mislim da bi bilo sjajno. Razgovarala sam sa Viktorijom o tome i mislim da bi ona bila za Glasta." Muzička grupa Spice Girls su se zvanično razišle 2001. godine, a 2013. godine Viktorijin predstavnik za medije je potvrdio da majka četvoro dece neće ponovo nastupati: "Viktorija nije krila činjenicu da su njeni pevački dani završeni, sa izuzetno uspešnim poslom i porodicom koja raste, volela je vreme koje je provela kao članica grupe Spice Girls i uvek će drugim devojkama poželeti sve najbolje čime god odluče da žele da se bave."

Spice girls
foto: Profimedia

Viktorija je više puta odbijala da se bend ponovo okupi, a poslednji put je nastupila sa njima na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. Oni koji dobro poznaju poznatu dizajnerku kažu da se odupirala da se pridruži bilo kakvim okupljanjima, uključujući turneju 2019. godine, jer je mislila da bi to moglo uticati na reputaciju njene modne kuće, a takođe joj je dosta toga da se njen glas ispituje.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Ali, oni koju poznaju dizajnerku, kao i njeni prijatelji kažu da kako se približava ulasku u šestu deceniju, sve manje vodi računa i brigu šta ljudi misle o njoj. Ona se takođe suočava sa pritiskom njenog supruga Dejvida koji voli festival Glastonberi, toliko da je poznati par upravo tamo proslavio svoju 20. godišnjicu braka 2019. godine. Bend je postao slavan 1996. godine, nakon što je njihova pesma "Wannabe" bila na vrhu top lista u preko 30 zemalja.

Spice Girls su se zvanično razišle 2000. godine i rečno je da se nadaju da će iduće godine krenuti na turneju nakon uspeha na stadionima u Velikoj Britaniji i Irskoj 2019. godine, što je predstavnik za medije grupe Spice Grils odbio da prokomentariše.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.