KAO MUŠKARAC! FATALNA PENELOPE IZNENADILA SVOJIM IZGLEDOM
Foto: Profimedia

promena!

KAO MUŠKARAC! FATALNA PENELOPE IZNENADILA SVOJIM IZGLEDOM

Izgled privukao ogromnu pažnju

Objavljeno:

Jedna od najpoznatijih španskih glumica Penelope Kruz nedavno je na premijeri svog novo filma "Na marginama" (En Los Margenes), oduševila publiku, ali i svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram podelivši fotografije na kojima je sa svojim kolegama pozirala na crvenim tepihu obučena u klasično odelo.

Penelope je za crveni tepih umesto svojih ženstvenih, elegantnih i savršeno krojenih dugačkih haljina i toaleta ponela crne pantalone dubokog struka, klasičnu belu košulju, crni sako, dok je svoj džentlmenski imidž začinila sa satenskom, univerzalnom kravatom i sve prisutne ostavila bez teksta. Pokazujući da jedna žena može podjednako da bude ženstvena i elegantna i kada je obučena u klasično crno-belo odelo.

Kada publika pomisli na špansku lepoticu koja decenijama krasi filmska i televizijska platna, pomisli na široki osmeh, prepoznatljiv i topao pogled, ali i na savršeno skrojena odela, Chanel komplete, mini haljine i dugačke, romantične i nežne haljine sa korsetima, koje naglašavaju prirodnu lepotu poznate glumice. Ali, Penelope je svojim neobičnim i nesvakidašnjim odabirom pokazala da ona ume baš sve da iznese i da tom istom prilikom začara i hipnotiše sve oko sebe.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ovaj stajling su svojevremeno ponele i glumice Anđelina Džoli, Zendeja, manekenke Bela Hadid i Irina Šajk, koje su pokazale da uz savršen stas i način na koji nose garderobu, i ovako klasičan stajling može da bude jako elegantan i odličan izbor u svečanim i važnim prilikama. Penelope Kruz je za ovaj kulturni događaj pustila kosu da joj slobodna pada u vidu blagih talasa, dok je za šminku odabrala tople, zemljane tonove, koji savršeno idu uz njen ten, naglašavajući njene crte lica i prirodnu lepotu.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.