MNOGI SU SUMNJALI NA NJENOG MUŽA: Glumicu su pronašli MRTVU u VODI, a jedna stvar je BAŠ JEZIVA
Foto: Profimedia

au, čoveče!

MNOGI SU SUMNJALI NA NJENOG MUŽA: Glumicu su pronašli MRTVU u VODI, a jedna stvar je BAŠ JEZIVA

Sa samo 18 godina upoznala je svog budućeg supruga Roberta Vagnera koji je o njoj često govorio samo najlepše.

Objavljeno:

Holivudska glumica Natali Vud bila je veoma tražena, ali njen uspeh i život prekinula je velika tragedija.

Naime, ona se 29. novembra 1981. godine ukrcala na jahtu sa suprugom Robertom Vagnerom i prijateljem Kristoferom Vokenom i krenuli su ka ostrvu Katalina. Međutim, sa te plovidbe Natali se nikada nije vratila.

Sa samo 18 godina upoznala je svog budućeg supruga Roberta Vagnera koji je o njoj često govorio samo najlepše.

-Sećam se tačnog trenutka kada sam se zaljubio u nju. Bili smo na mom brodu. Pogledala me o oči, a bila je osvetljena tek lampom. Taj mi je trenutak promenio život – rekao je on 2009. godine, preneo je express.hr.

Venčali su se nakon godinu dana veze, ali nažalost, brak je potrajao isto toliko i razveli su se 1962. godine. Svako je krenuo svojim putem.

Natali Vud se udala za britanskog producenta Ričarda Gregsona i sa njim je dobila ćerku Natašu. I taj brak, međutim, završen je razvodom. Kako se pričalo Natali je tada saznala da je Ričard vara sa sekretaricom. Njene majka i sestra nagovarale su je da se vrati Gregsonu zbog svoje novorođene ćerke.

Natali Vud
foto: Profimedia

Vagner se, u međuvremenu, verio Tinom, ćerkom Frenka Sinatre, a osam godina je bio u braku sa glumicom Marion Maršal i sa njom je dobio ćerku Kejt.

Razvod Gregsona i Natali Vud završen je 1972. godine, a ona je nakon toga nastavila vezu sa Vagnerom. Ponovo su se venčali na leto iste godine i natali mu je 1974. rodila ćerku Kortni.

Ipak, glumica je sve teže podnosila pritisak javnosti, kao i majke koja ju je terala da prihvata uloge. Već u vreme kada se pomirila sa Vagnerom, već je imala problema sa alkoholom, a prestala je i da odlazi kod psihoterapeuta koji joj je godinama pomagao. Utehu je kasnije tražila u alkoholu i tabletama.

Zbog ličnih problema udaljavala se i od supruga, a snimajući film “Brainstorm” 1981., zbližila se s kolegom glumcem Kristoferom Vokenom.

Jednom prilikom Natali, Vagner i Kristofer Voken odlučili su da u novembru odu na plovidbu do ostrva Santa Katalina. Od posade na brodu, osim njih, bio je samo kapetan Denis Davern.

Kako su prenosili mediji, Vagner i Voken otišli su na spavanje i Vagner je otišao da supruzi poželi laku noć, ali je nije našao. Samo nekoliko sati nakon toga Natali su pronašli kako mrtva pluta po moru. U tom trenutku imala je 43 godine.

1 / 5 Foto: Profimedia

Policija je proglasila nesrećan slučaj, ali je u novembru 2011. godine ponovo je otvorena istraga jer je kapetan broda Denis Davern za NBC rekao da je glumica umrla nakon burne i nasilne svađe između Vagnera i Vokena.

Devet meseci kasnije uzrok smrti je promenjen iz slučajnog utapanja u utapanje i druge neutvrđene faktore.

Kako je nakon nesreće utvrđeno, svi osim kapetana su pili vino i mešali ga sa sedativom. Kasnije je izbila svađa između Vokena i Vagnera, a Robert je u sukobu razbio bocu o sto. Između njih je tada stala Vud i nastavila svađu sa Vagnerom, a Voken je posle otišao u svoju sobu i zaspao.

Kapetan je čuo žestoku svađu, ali je odlučio da paru da privatnost, te je pojačao muziku kako ih ne bi čuo. Kada je glumičino telo izvučeno iz okeana, utvrđeno je da je imala modrice po rukama i zglobovima, kao i ogrebotine na vratu, što je dokaz da je bila povređena pre nego što je pala u okean i udavila se pod sumnjivim okolnostima, navedeno je u izveštaju koji je objavio Zavod za patologiju u Los Anđelesu, prenosi pomenuti medij.

– Mislio sam da je odlučila da pobegne zbog svađe ili da veže brodić jer smo usidrili. Tek kad je prošlo nekoliko sati, odlučio sam da je pronađem – ispričao je Vagner koji priznaje da je bio ljubomoran na odnosizmeđu Volkena i njegove supruge.

Narednog jutra na obali ostrva nađeno je telo Natali Vud. Bila je obučena u spavaćicu, a u krvi je pronađena mešavina alkohola i tableta.

– Nije moguće isključiti nenasilni ili neplanirani ulazak u vodu… Budući da postoje brojna neodgovorena pitanja i ograničeni dokazi za sprovođenje istrage, patolozi smatraju kako bi se način smrti trebao ostaviti kao neodređen- piše u izveštaju.

Voken je, nakon prvog policijskog ispitivanja, odbio da govori o nesreći zbog čega su ga u medijima prozvali nemim svedokom.

Natali Vud
foto: Printscreen

-Šta hoćeš?!? Je…. mi ženu, to hoćeš? – Vagner je navodno vikao kapetanu pre nego je na rukohvat broda razbio bocu vina.

Kapetan je sestri pokojne Natali, Lani Vud, rekao da nije video da Vagner tuče Natali, ali ga krivi za njenu smrt.

– Kad je pala u vodu nije nam dozvolio da je tražimo, da joj na bilo koji način pokušamo pomoći. Nismo smeli ni da pozovemo Obalsku stražu da je nađu.Hteo je da je nauči pameti- tvrdi bivši kapetan broda koji je uveren da je Natalina smrt povezana sa svađom sa suprugom.

– Natali se mnogo bojala vode. Dok smo bile male majka je plašila pričom kako će se utopiti ako noću ulazi u ovdu – rekla je Lana Vud jednom prilikom, prenosi express.hr.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.