GLUMICA ZBOG KOJE SU SVI LUDELI SE SLIKALA GOLA, ULAZITE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Pokazala je TELO u 64. GODINI!
Šeron Stoun, Foto: Instagram

opa

GLUMICA ZBOG KOJE SU SVI LUDELI SE SLIKALA GOLA, ULAZITE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Pokazala je TELO u 64. GODINI!

Sharon Stone nabacila bikini i bez trunke fotošopa objavila fotku na Instagramu pa pokazala bujne grudi u toplesu.

Objavljeno:

Glumica Šeron Stoun (64) objavila je fotku na kojoj pozira u kupaćim gaćicama i samo s peškirom preko bradavica. 64-godišnja glumica razvukla je osmeh i još je jednom dokazala da joj bolesti i godine ne mogu ništa.

Široki osmijeh i raskošne grudi

"Zahvalno nesavršena na savršen dan", napisala je glumica, a fanovi su joj odmah komentarisali da ne vide ništa nesavršeno na fotki.

Odmah su se nanizali brojni pozitivni komentari njenih fanova: "Ova žena je Boginja", "Legenda!", "Ikona", "Predivna kao i uvek", "Prirodno lepa"...

Morala je na operaciju grudi zbog tumora

Šeron Stoun je u svojim memoarima "The Beauty of Living Twice", otkrila da joj je plastični hirurg ugradio veće grudi bez njenog pristanka, rekavši joj da će "bolje ići" uz njeno telo. Glumica je bila podvrgnuta operaciji rekonstrukcije dojke kako bi popravila prsa nakon što su doktori 2001. godine morali ukloniti benigne tumore koji su bili "gigantski, veći od same moje dojke", opisala je Šeron.

"Kada sam maknula zavoje, otkrila sam da imam veće grudi za celu košaricu, rekao mi je da ove veće grudi bolje pašu mojim bokovima", rekla je Stone u intervjuu za Times. "Promenio je moje telo bez mog znanja ili pristanka", dodala je. A kada je Stone ispitivala svog hirurga o veličini njenih grudi, rekla je da joj je on priznao da je "mislio da bih izgledala bolje s većim, sisama", ispričala je.

Stoun je još u svojim memoarima otkrila i detalje o moždanom udaru i cerebralnom krvarenju koje je dožiela 2001., u dobi od 43 godine, govoreći o tom mučnom zdravstvenom strahu, Stoun je otkrila da je ležala u bolničkom krevetu jer joj je doktor rekao da je blizu smrti. Međutim, Stun je pobedila sve nedaće i danas uživa u svom luksuznom i ispunjenom životu sa svojim partnerom.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.