JUN JE ZA NJIH BIO CRNI MESEC: Spisak poznatih koji su PREMINULI ovog meseca je OGROMAN, evo ko je na NJEMU!
Foto: Društvene mreže, Profimedia, EPA/MICHAEL NELSON

POTRESNO

JUN JE ZA NJIH BIO CRNI MESEC: Spisak poznatih koji su PREMINULI ovog meseca je OGROMAN, evo ko je na NJEMU!

Sve ih znate!

Objavljeno:

Mesec jun za porodice preminulih je zasigurno najteži mesec ikad. Ovo je spisak poznatih osoba koje su preminule u JUNU!

Technoblade, avatar u Minecraft-u, i dalje će postojati, ali osoba koja stoji iza njega, Aleksander, je preminula. Igrač je bio anoniman, ali veoma popularan Jutjuber čiji je identitet postao delimično poznat kada je njegov otac pročitao oproštajno pismo milionima gledalaca na dan kada je umro.

Britanska voditeljka i aktivistkinja Dejm Debora Džejms umrla je u 40. godini od raka debelog creva koji je dijagnostikovan 2016. godine.

Kanadski komičar Nik Nemerof preminuo je iz nepoznatih razloga u 32. godini.

Američka glumica Meri Mara, poznata po ulogama u serijama kao što su 'Urgentni centar', 'Zakon i red' i 'Rej Donovan', izgubila je život 26. juna u 61. godini. Utopila se u reci Sent Lorens, Njujork.

Američki glumac Filip Bejker Hol preminuo je u 90. godini u svom domu u Los Anđelesu.

Brazilska manekenka Glejsi Koreja, mis Brazila 2018, umrla je nakon što je bila u komi od aprila. To je bilo uzrokovano rutinskom operacijom krajnika koja je rezultirala retkim komplikacijama krvarenja u mozgu. Imala je 27 godina.

Glejsi Koreja
foto: Instagram printscreen

Mladi košarkaš Kejleb Svonigen, nekadašnji igrač Portlanda i Sakramenta, preminuo je u 25. godini. Potvrdili su da je sportista preminuo prirodnom smrću u svom domu u Fort Vejnu.

Kejleb Svonigen
foto: Profimedia

Turski filmski glumac Cüneyt Arkin, reditelj i producent bio je poznat po učešću u „Turskim ratovima zvezda“. Preminuo je u 84. godini.

Glumci i muzičari Rejmundo Gardunjo Kruz i Huan Francisko Gonzales Agilar izgubili su živote u tragičnoj nesreći dok su snimali Netfliksovu seriju 'Izabrani' na obali Donje Kalifornije u Meksiku.

Glumac Tajler Sanders, koji je bio nominovan za Emija za svoju ulogu u Amazonovoj seriji 'Just Add Magic: Misteri Citi', pronađen je mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu kada je imao 18 godina. Uzrok smrti nije otkriven.

tajler sanders
foto: Printscreen Instagram/tylermsanders

Francuski glumac i filmski reditelj Žan Luis Trintignant je upamćen po nastupima poput onog uz Brižit Bardo u filmu Rodžera Vadima „I Bog je stvorio ženu“. Preminuo je u 91. godini.

Olivija Valere , kraljica večeri u Marbelji, poznata po svojoj ulozi socijalista i po svom čuvenom noćnom klubu u španskom primorskom gradu, umrla je u pariskoj bolnici od posledica raka želuca koji je otkriven godinu dana ranije. Imao je 75 godina.

Američka pevačica, tekstopisac, muzičar i glumica Džuli Kruz umrla je u 65. godini nakon duge borbe protiv lupusa.

Bili Kamec , američki glumac, preminuo je u 35. godini u medicinskom centru Milton S. Hershei u Pensilvaniji od posledica raka debelog creva.

TikToker Kuper Norijega pronađen je bez svesti na parkingu tržnog centra u Los Anđelesu. Kasnije je preminuo. Zvezda društvenih mreža imala je 19 godina i probleme sa zavisnošću o kojima je javno govorio.

Kuper Norijega
foto: Printscreen/Instagram/cooper.noriega

U 80. godini preminuo je muzičar Džim Sils.

Preminula je još jedna američka muzička legenda. Aleks Džon Sač, basista originalne postave Bon Džovija do 1994. godine, umro je u 70. godini. Njegova smrt je bila prirodnom smrću, prenosi TMZ.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.