OGLASILA SE STARLETA LJUTA KAO RIS: Dok joj se MUŽ BORIO ZA ŽIVOT, objavili su OVO!
Foto: Printscreen Instagram/travisbarker

POTRESNO

OGLASILA SE STARLETA LJUTA KAO RIS: Dok joj se MUŽ BORIO ZA ŽIVOT, objavili su OVO!

Zabrinuta je, ali i besna!

Objavljeno:

Starleta Kortni Kardašijan oglasila se putem Instagrama iz bolnice gde trenutno provodi vreme zbog svog supruga Travisa Barkera.

Bubnjar je pre nekoliko dana završio u bolnici kao hitan slučaj, a mnogi su se zabrinuli zbog njegove poslednje objave na Instagramu, kao i objave njegove ćerke Alabame.

Kardašijanka je u kratim crtama objasnila šta se tačno dogodilo, pa je uzela na zub sve one koji su prodavali njene stare fotografije dok joj se suprug borio za život.

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

- Strašnih je nedelju dana je za nama. Nedelja puna raznih emocija. Zdravlje je toliko važno, ali ga nekad uzimamo zdravo za gotovo. Stvari preko noći mogu da se promene. Otišli smo zajedno na rutisnki pregled, a on je završio s pankreatitisom - pisala je Kortni.

- Zahvalna sam Bogu što mi je sačuvao muža, svima vama koji ste se molili za njega, za veliku podršku koju ste nam pružali ovih dana. Dirnulo me je to. Specijalistima, lekarima, sestrama ovde, takođe veliko hvala. Brinuli ste o njemu, ali i meni - naglasila je ona, pa dodala:

1 / 5 Foto: Profimedia

- Što se tiče paparaco fotografa koji su prodali "slike iz mog provoda dok mi se muž bori za život"... U pitanju su stare fotografije. Ne sećam se kad sam poslednji put nosila te stvari. I dobro sam vas upamtila. Ovo je novo dno, koje ste dotakli. Ja sam sve vreme sa njim u bolnici. Treba da vas bude sramota - zaključila je Kortni, pa pokazala da im vreme prolazi u igranju društvenih igara.

Travis je, sa druge strane, malo detaljnije pojasnio svoje stanje.

- U ponedejak sam otišao na pregled i dobro sam se osećao. Posle večere, međutim, osatio sam neverovatne bolove i u bolnici sam od tada. Za vreme endoskopije mi je uklonjen mali polip u veoma osetljivom delu. To obično obavljaju isključivo specijalisti. Pankreas mi je bio oštećen. Pankreatitis koji se razvio je mogao i da me ubije. Zahvalan sam na svemu što su lekari ovde za mene uradili. Osećam se mnogo bolje - napisao je Travis.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.