JEZIVA VEST: UHAPŠEN PONOVO ČOVEK KOJI JE UHODIO PEVAČICU, ovoga puta je PRETERAO!
Foto: Print Screen Youtube/ r.e.m. beauty

strašno

JEZIVA VEST: UHAPŠEN PONOVO ČOVEK KOJI JE UHODIO PEVAČICU, ovoga puta je PRETERAO!

Uhapšen je zbog kaznenih pretnji, a sudija mu je izdao zabranu prilaska

Objavljeno: 12:36h

Muškarac koji je već bio uhapšen zbog uhođenja slavne pevačice Ariane Grande, uhapšen je ponovno, a ovog puta nakon što je provalio u njen dom u Montesitu na njen 29. rođendan, piše TMZ.

Aharon Braun već je od pre poznat zbog uhođenja Ariane. Naime, uhapšen je prošlog septembra u njenoj kući u Los Anđelesu nakon što se pojavio sa velikim lovačkim nožem, navodno vrišteći na njeno osiguranje da će "je**** ubiti i nju i njih". Uhapšen je zbog kaznenih pretnji, a sudija mu je izdao zabranu prilaska Ariani.

1 / 4 Foto: Printscreen Youtube

Ta upozorenja ga nisu sprečila od daljnjih pokušaja približavanja pevačici.

Nedavno je prekršio zabranu prilaska pokušavajući da pronađe Arianu, te je ovog utorka trebalo da se prijavi zbog kršenja zabrane prilaska, ali u nedelju je otputovao u Montesito i ponovo provalio u njenu kuću.

Izvori TMZ-a tvrde da je u nedelju Braun nekako ušao u Arianin dom u Montesitu. Srećom, ona u to vreme nije bila kod kuće, ali se oglasio sigurnosni alarm, pojavili su se policajci i uhapsili Brauna. Priveden je za uhođenje, provalu, oštećenje vodova, kršenje sudskog naloga i ometanje. Izjasnio se da nije kriv, ali Braun je trenutno u pritvoru.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.