"TERALI SU ME DA UZIMAM DROGU I SILOVALI SU ME": Upravo je ispričala JEZIVU ISTINU koju je krila od svih nas!
Foto: Kurir, Emilija Jovanović

stravično

"TERALI SU ME DA UZIMAM DROGU I SILOVALI SU ME": Upravo je ispričala JEZIVU ISTINU koju je krila od svih nas!

– Imala sam dva puta za poslednjih godinu dana. Neću odustati, jer shvatam koliko sam ugrozila svoje zdravlje – kaže Bridžit

Objavljeno:

Viktorijin anđeo, manekenka i model Bridžit Malkom u ispovesti je otkrila sa čime se sve borila dok je radila za prestižni brend donjeg veša.

Otkrila je da se često susretala sa uznemiravanjem od strane agenata i da je zbog izgladnjivanja izgubila menstruaciju.

1 / 2 Foto: Printscreen

– Imala sam dva puta za poslednjih godinu dana. Neću odustati, jer shvatam koliko sam ugrozila svoje zdravlje – kaže Bridžit.

Kaže da je uvek davala prave savete svojim pratiocima, one logične tipa: “smanjite šećere, pojačajte kardio”, a zapravo je na sebi isprobavala sasvim restriktivne mere kad god bi joj kukovi bili širi od 88 santimetra. Takav odnos prema sopstvenom telu doveo ju je do toga da je između 17. i 25. godine često ostajala bez menstruacije.

– Uvek sam bila uzbuđena kad mi ciklus preskoči. Znala sam da moje navike imaju efekta i da sam mršava. Doduše ja sebi nikad nisam bila dovoljno mršava, moja percepcija je bila zaista iskrivljena – napisala je Malkom na svom blogu.

Sad je rešila da pokuša da ispravi grešku. Ubacila je zdrave masti u ishranu, prestala je naporno da vežba, orijentisala se na jogu i sada očekuje da joj se ciklus vrati.

– Želim realno telo koje može da rodi bebu- istakla je.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

Bridžit je na svom Tik Toku ispričala, da Viktorija Sikret veoma loše utiče na svoje modele, kao i da osnaživanje žena prikazuju kao šalu. Otkrila je da joj je zdravlje bilo ugroženo, jer je nehranjena šetala modnim pistama, noseći modele Viktorije Sikret.

– Pronašla sam grudnjak sa jedne od revija iz 2016. godine. Veličina grrudnjaka je 30A, a sada sam na 34B. Sada mi je telo zdravo – rekla je u snimku koji je veoma brzo postao viralan.

Ona je otkrila sve o poremećaju u ishrani, ali i da su je agenti terali da koristi kokain, primoravali na seks i neprestano je terali da mršavi. Tvrdi kako je jedan stariji muškarac više puta seksualno zlostavljao, zbog čega je patila od depresije.

Ovaj brend napustila je 2019. godine, a danas radi sa brendovima koji joj ulivaju sigurnost.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.