OVO JE NAJBLUDNIJI PEVAČ NA ESTRADI: Usvojio MALOLETNICU i napravio joj DETE, a sa ćerkom se JAVNO LJUBIO!
Foto: Profimedia

šok

OVO JE NAJBLUDNIJI PEVAČ NA ESTRADI: Usvojio MALOLETNICU i napravio joj DETE, a sa ćerkom se JAVNO LJUBIO!

U to vreme, Tajler je Juliju već varao sa Bebe Buel koja mu je kasnije rodila ćerku Liv Tajler. Upravo je s njom povezana sledeća bizarna priča

Objavljeno: 21:44h

“Se*s, droga i rokenrol” zaista je način na koji su živele rok zvezde u svom navećem usponu. Život na četiri točka, gomila obožavateljki, droga, alkohol i burno partijanje, svi su članovi velikih rok institucija negovali prilično nesređeni život, a s njime su stigli i brojni skandali od kojih mnoštvo tek sada izlazi na površinu.

Tako je pevač benda “Aerosmita”, Stiven Tajler, glavno ime jedne od najbizarnijih priča rokenrol kulture na koju su mnogi i zaboravili.

Ukratko: u počecima svoje karijere s tada 24 godine usvojio je svoju obožavateljku, 16-godišnju Juliju Holkomb. nakon što mu je njena majka predala starateljstvo kako bi je muzičar “upisao u školu”. Nakon što su nekoliko meseci živeli zajedno, Stiven je priznao da s njom želi dete. Julia tada i dalje nije imala 18, ali je kroz godinu dana ostala trudna.

Ipak, Tajler je s vremenom odustao od braka koji joj je obećao, a Juliju je počeo da nagovara da pobaci. Nakon što ona nije htela da popusti, zapretio je da će je ostaviti i poslati nazad majci. Na kraju je uspeo da je ubedi.

U to vreme, Tajler je Juliju već varao sa Bebe Buel koja mu je kasnije rodila ćerku Liv Tajler. Upravo je s njom povezana sledeća bizarna priča.

Naime, Liv je saznala da joj je Stiven biološki otac tek kada je napunila osam godina, a to je shvatila na njegovom koncertu. Iako je neko vreme nosila prezime tadašnjeg partnera njene majke, Toda Rundgrena koji ju je podigao kao da je njegova, kasnije je uzela očevljevo.

1 / 3 Foto: Profimedia

– Shvatila sam sve jer sam izgledala kao on. Imam i sestru Miju koja je godinu dana mlađa od mene i videla sam je kako stoji do pozornice na njegovom koncertu i mislila sam da gledam u svoju blizankinju. Izgledala je bukvalno kao ja. Pogledala sam majku, a ona je imala suze u očima. Tada mi je sve bilo jasno – rekla je misleći na drugu ćerku koju je njen otac dobio s Sirandom Foks 17 meseci nakon što je Liv rođena.

A odnos Liv i Stivena često je punio medijske naslove zbog svoje bizarnosti. Naime, osim što su više puta snimljeni kako se ljube u usta na crvenom tepihu, jedna pevačeva izjava biće upamćena zauvek.

Naime, novinar Gavin Edvards jedan je od najuspešnijih autora “Njujork Tajmsa” i imao je priliku da razgovara s mnogim zvezdama, a s obzirom na to da je napisao i dosta knjiga, među njegovim raznim pričama, našla se i ona Stivena Tajlera.

1 / 2 Foto: Profimedia

– Smatra li Stiven Tajler neprikladnim što oseća privlačnost prema svojoj ćerki Liv? – glasilo je pitanje u njegovoj knjizi.

– To je jedno od pitanja koje ćete poslednje postaviti za vreme intervjua, u slučaju da se sagovornik uvredi ili spusti slušalicu, ali kada sam to pitao Tajlera, pevača “Aerosmita”, on je odgovorio: “Da, naravno”.

– Kako da oca ne privlači njegova ćerka? Pogotovo kada je ona veza između njega i žene koju je oženio? Osim ako je reč o ružnom muškarcu, otac će uvek osećati sek*ualnu privlačnost prema svojoj ćerki, na nekom nivou – rekao je Stiven.

– Dakle, tvrdite da se incest temelji na taštini – upitao ga je Gavin.

– Da, naravno. Postoji određen nivo narcizma u incestu. Muškarac mora biti u potpunosti iskren prema sebi i može to videti. Međutim, pravi muškarac zna da je to mesto na koje se nikada ne zalazi. Umesto toga, govori svojoj ćerki koliko je prelepa i kako je Božje dete. Postoje načini za ljubav, a da se ne vodi ljubav. Napisao sam “Janie’s Got a Gun” o očevima koji ne znaju tu razliku – zaključio je pevač.

Uz to, mnogima je bilo čudno kada je Stiven 1993. godine pozvao tada 16-godišnju Liv i njenu prijateljicu, glumicu Ališu Silverstoun, da glume u Aerosmitovom spotu za pesmu “Crazy” koji je, prema mišljenju nekih, sadržao neprimerene scene za pevačevu ćerku, kao i da Liv na Instagramu komentariše fotografije u donjem vešu.

Ali, bez obzira na razna pisanja koja ih prate kroz godine, čini se da je njihov odnos prisan na poseban, mnogima neshvatljiv način.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.