NAJZGODNIJA ŽENA NA SVETU KORISTI FOTOŠOP?! Stručnjaci je skroz RAZOTKRILI pa javno OBJAVILI šta je sve ISPRAVILA
Kim Kardašijan, Foto: Printscreen/Instagram/kimkardashian

DA LI JOJ JE OVO TREBALO?

NAJZGODNIJA ŽENA NA SVETU KORISTI FOTOŠOP?! Stručnjaci je skroz RAZOTKRILI pa javno OBJAVILI šta je sve ISPRAVILA

Njene fotografije u bikiniju izazvale su dosta komentara

Objavljeno:

Kim Kardašijan je na novoj naslovnoj strani magazina Sports Ilustrejted, koji je tiha patnja za mnoge poznate žene.

Njene fotografije u bikiniju izazvale su dosta komentara, a rijaliti zvezda se ponovo našla na meti zbog preteranog Fotošopa, što su prokomentarisali i grafički dizajneri.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/kimkardashian

Nije tajna da najpoznatija članica rijaliti porodice Kim Kardašijan već godinama uveliko koristi Fotošop i uređuje sve svoje fotografije pre objavljivanja na društvenim mrežama. Uređivanje vašeg tena, linija, visine, šminke... mali su trikovi iza savršene fotografije na Instagramu.

Međutim, kada se tako nešto ugleda na naslovnici magazina Sports Illustrated, mnogi reaguju negativno. S naslovnice planetarno popularnog časopisa ovoga meseca smeši se upravo Kim, a snimanje je održano u Dominikanskoj Republici.

Pozirala je tako pred objektivom Grege Svalesa u bež miniaturnom kupaćem kostimu i on se gotovo stopio s njenim preplanulim tenom. Osim bujnih oblika u prvom planu, čitatelji su brzo primetili savršeno doterano lice.

- Kim je apsolutna pobednica photoshopa 2022. - jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama na tu temu, aza američki mediji prokomentirali su i grafički dizajneri.

- Iz profesionalnog ugla gledanja, na prvoj se vidi da je ova fotografija uređena u Fotošopu - govori za The Post Gabriela Ksapo, pa dodaje:

- Ako zanemarimo činjenicu da je Sports Illustrated, podsetimo se da je Kim Kardašijan. Dobro znamo da je u ovoj fazi njene karijere gotovo sve što je predstavljeno u medijima doterano i fotošopirano.Ksapo je ustanovila da je na naslovnici najviše uređeno lice, što do sada nije bio slučaj jer se Kim pretežno koncentrisala na uređivanje svog tela.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.