ISTINA O NJENOM PRERANOM ODLASKU I DALJE JE MISTERIJE: Potresna sudbina fatalne plavuše ne prestaje da INTRIGIRA!
Merilin Monro, Foto: Profimedia

životna priča

ISTINA O NJENOM PRERANOM ODLASKU I DALJE JE MISTERIJE: Potresna sudbina fatalne plavuše ne prestaje da INTRIGIRA!

Životna priča Merilin Monro

Objavljeno: 16:09h

Osporavana, ali i hvaljena, legendarna holivudska glumica Merilin Monro preminula je pre 60 godina, ali je i danas u živom sećanju mnogih generacija.

Slavna glumica sa plavim uvojcima, uvek obučena u uske i pripijene haljine koje su izazovno naglašavale njene obline, bila je pravi seks-simbol Holivuda. I danas privlači veliku pažnju, što je pokazala i ovogodišnja Met Gala, na kojoj je Kim Kardašijan ponela haljinu čuvene Merilin.

Merilin Monro
foto: Profimedia

Bolno detinjstvo i rana udaja

Rođena je pod imenom Norma Džin Bejker, detinjstvo je provela u sirotištima i hraniteljskim porodicama, a na kraju su je usvojile komšije, odnosno prijateljica njene majke.

Dve nedelje posle proslave šesnaestog rođendana, buduća zvezda odlučila je da se uda za Džejmsa Doertija, radnika u fabrici aviona. U knjigama "Tajna sreća Merilin Monro" i "Normi Džin s ljubavlju", Džejms je tvrdio kako su se voleli, ali da su nju poneli snovi o slavi. U članku napisanom 1953. godine pod naslovom "Merilin Monro bila je moja žena" za Fotoplej, napisao je kako je on nju ostavio.

Bonus video:

00:58

SVAKA ŽENA BI GA POŽELELA! Evo kako nastaje dijamantski prsten optočen brilijantima! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.