ZBOG SEKTE JE OKONČALA BRAK SA POZNATIM GLUMCEM, CEO SVET JE BRUJAO O NJIMA: Ona je sada uhvaćena sa NOVIM DEČKOM
Kejti, Foto: Print Screen Youtube/ Vogue Australia

au, čoveče!

ZBOG SEKTE JE OKONČALA BRAK SA POZNATIM GLUMCEM, CEO SVET JE BRUJAO O NJIMA: Ona je sada uhvaćena sa NOVIM DEČKOM

Ponovo je srećna

Objavljeno:

Slavna glumica Kejti Holms je snimljena na ulicama Njujorka sa novim dečkom, a ako je suditi po fotografijama, nema sumnje da konačno uživa u ljubavi.

Posle kraha braka sa glumcem Tomom Kruzom, s kojim je dobila ćerku Suri, glumica Kejti Holms (43) nekoliko godina bila je u vezi sa glumcem DŽejmijem Foksom.

Suri je nakon razvoda njenih roditelja odlukom suda dodeljeno majčinsko starateljstvo, dok je glumcu omogućeno da svoju ćerku viđa deset dana tokom svakog meseca.

1 / 6 Foto: Profimedia

Iako je Krus imao mogućnost da svoju ćerku viđa češće, kao i da ona boravi u njegovom domu, on se na kraju morao odreći ove mogućnosti budući da kao član sajentološke crkve ne bi smeo da komunicira sa ljudima koji njegovu veru ne poveravaju.

Nakon što je par raskinuo vezu, Kejti Holms je godinu dana kasnije započela romansu sa kuvarom Emiliom Vitolom. Veza je trajala svega osam meseci, a kuvar italijanskog porekla upoznao je i Suri. Navodno je 33-godišnji Emilio imao druge prioritete u tom periodu života.

Tom Kruz
foto: Profimedia

– Bilo je lepo dok je trajalo, ali jednostavno nisu na istoj talasnoj dužini. Trenutno imaju različite prioritete. Nisu ostali u lošim odnosima i nema nikakvih zameranja – pisao je magazin Pipl.

Skoro dve godine kasnije, Kejti Holms je ponovo srećna i veoma zaljubljena, bar tako pokazuju fotografije nastale pre nekoliko dana kada je 43-godišnja glumica snimljena u šetnji s deset godina mlađim muzičarem Bobijem Votenom III. Novopečeni par je uhvaćen dok je išao u muzej Gugenhajm, a zatim i u opuštenu šetnju Central parkom. U jednom trenutku su se poljubili, ne obazirući se na foto-reportere magazina Pipl.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/ Vogue Australia

Ko je misteriozni muzičar Bobi?

Iako njegova dela puno govore o njegovoj uspešnoj karijeri, šira javnost je za njega čula tek sada kada je započeo romansu sa holivudskom glumicom. On je talentovani muzičar, producent, kompozitor i basista. Za svoj rad nagrađen je i prestižnom Gremi nagradom, a impresivno je to da je samouki basista.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.