BILA JE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU, A SADA SE BORI SA POREMEĆAJEM: Evo gde je danas i šta radi Kim Besindžer! (VIDEO)
Kim Besindžer, Foto: Youtube/printscreen

preokret

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU, A SADA SE BORI SA POREMEĆAJEM: Evo gde je danas i šta radi Kim Besindžer! (VIDEO)

Glumica otkrila sa kojim poremećajem se bori godinama, a i dalje izgleda besprekorno

Objavljeno:

Kim Besindžer (68) poslednjih se godina retko pojavljuje u javnosti, a sad je otvoreno progovorila o poremećaju sa kojim se bori.

zabava, zvezda, kim besindžer
foto: Youtube printscreen

Glumica, koju su svojevremeno proglašavali najlepšom ženom sveta, gostovala je u podkastu Džejd Pinket-Smit “Red Table Talk”, te priznala da se bori sa agorafobijom. Reč je o vrsti anksioznog poremećaja zbog kojeg osobe izbegavaju javna mesta, ali i mesta i situacije koje kod njih izazivaju paniku.

– Morala sam iznova da učim da vozim, godinama nisam htela da vozim kroz tunele u Malibuu. Sve me to činilo nervoznom, za sve sam se morala mučiti da shvatim šta sad trebam da radim – rekla je Kim.

– Nisam izlazila iz kuće, nisam išla na večere. Zaista je užasno kad osoba koja je živela kao ja ne zna šta se događa. Sve se ugasilo u meni – dodala je.

U istom podkastu bila je i njena ćerka Ajrlend Boldvin (26) koja je govorila o zavisnostima.

– U mojoj porodici ima puno slučajeva alkoholizma i zavisnosti o drogama. Zbog alkohola i tableta nisam mogla ni da spavam – priznala je.

1 / 3 Foto: Youtube printscreen

Karijeru Kim Besindžer obeležilo je pojavljivanje u Betmenu, ali i jednom filmu o Džejms Bondu. Ljubila je brojne poznate muškarce, među kojima je bio Ričard Gir.

Ipak, najviše pažnje privukao je brak sa Alekom Boldvinom, s kojim je dobila Ajrlend. Upoznali su se na snimanju filma The Marrying Man.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.