KONTROVERZNA PEVAČICA RASKINULA VEZU SA 36 GODINA MLAĐIM MUŠKARCEM: Evo šta se desilo!
Foto: Instagarm/madonna

šok

KONTROVERZNA PEVAČICA RASKINULA VEZU SA 36 GODINA MLAĐIM MUŠKARCEM: Evo šta se desilo!

Posvetila se privatnom i poslovnom životu

Objavljeno: 07:23h

Pop zvezda Madona (63) raskinula je sa plesačem Ahlamalikom Viliamsom (28) nakon tri godine veze, prenose strani mediji.

Madona se nakon raskida posvetila privatnom, ali i poslovnom životu, a kako je naveo izvor, Madona i Ahlamalik ostali su u dobrim odnosima i plesač se iselio iz pevačicinog doma.

- Madona se bacila u užurban društveni život i viđala se sa prijateljima i porodicom nakon raskida - rekao je izvor je za The Sun.

1 / 8 Foto: Instagarm/madonna

- Ona ima prepun raspored, radi na svom predstojećem biografskom filmu, novoj muzici i brine o svojoj porodici, stvari su se odvijale i prekidale sa Ahlamalikom neko vreme. Ima puno ljubavi, ali za sada su odlučili da se razdvoje - rekao je izvor

- U dobrim su odnosima i nema ljutnje, ali su na različitim mestima sa svojim životima, proveli su mesece zajedno na turneji i u izolaciji, ali sada se on odselio iz njene kuće - naveo je izvor.

Bilo je teško održati njihovu romansu, jer su oboje bili fokusirani na svoje individualne radne projekte.

Podsetimo, Madona je počela da izlazi sa Ahlamalikom 2019, četiri godine nakon što ga je upoznala na svojoj turneji Rebel Heart. U to vreme, on je bio jedan od plesača na turneji sa njom.

Madona
foto: Profimedia

Tokom njihove veze pomogla mu je da sklopi dogovor sa Stelom Makartni. Čak je pokušao da pokrene sopstvenu muzičku karijeru uz pomoć svoje devojke. Njegov otac je ranije pričao o njihovoj vezi i rekao da veruje da će ona "pomoći u produkciji njegove muzike".

- I ja verujem, u svom srcu, da će ona pomoći u produkciji njegove muzike kada se ova turneja završi. Ona će ostati uz njega zbog talenta koji ima - rekao je tada Ahlamalikov otac za The Sun.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.