OVA ŽENA JE MAJKA MONSTRUM: Uništava im veze, vređa ih, tera da idu POD NOŽ, a oni je još uvek VOLE!
Yolanda Hadid, Foto: Profimedia

šok

OVA ŽENA JE MAJKA MONSTRUM: Uništava im veze, vređa ih, tera da idu POD NOŽ, a oni je još uvek VOLE!

Bella Hadid na prvi pogled ima sve. S 19 godina snimila je prvu naslovnicu za Vogue (tursko izdanje)

Objavljeno:

Yolandu Hadid, majku supermodela Belle i Gigi, neki nazivaju ambicioznom, a drugi monstrumom. Evo zašto.

Bella Hadid na prvi pogled ima sve. S 19 godina snimila je prvu naslovnicu za Vogue (tursko izdanje), zavladala je modnim pistama delom sveta, godišnje zaradi 100 miliona dolara, iz uspešne je i bogate porodice, a najbolje prijateljice su joj sestra iz klana Kardashian - Jenner te Hailey Bieber.

Ipak, u poslednje vreme sve je jasnije, ili bolje rečeno javnije, da njen uspeh ima i tamnu stranu koja polako izlazi na videlo. Sve se zahuktalo sredinom meseca kada je Bella dala kontroverzni intervju za Vogue u kojem je otvoreno govorila o svojim psihičkim smetnjama, narušenom fizičkom zdravlju, traumatičnom detinjstvu, činjenici da je oduvek bila ‘ružnija’ sestra i plastičnim operacijama.

1 / 3 Foto: Profimedia

Besni fanovi otad ne prestaju prozivati Bellinu majku Yolandu na raznim društvenim platformama. Pišu da je 58-godišnja Yolanda, bivši model, naterala vlastitu čerku na operaciju ne samo nosa, nego i drugih delova lica, da je psihički maltretira, da joj brani jesti te joj uništava život.

Također, navodno je Yolanda presudila svim Bellinim vezama, kao i vezama ostale dece, ćerke Gigi s pevačem Zaynom Malikom i sina Anwara s pevačicom Dua Lipom.

Bonus video:

00:40

Čestitke poznatih za 2022: Dara Bubamara, Ivana Models, Zorja, Kija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.