DOGAĐAJ KOJI UNOSI DEMONSKU ENERGIJU U KOSTI: Najbogatiji muškarac na svetu IZGUBIO TROJE DECE u jednom danu!
Ander, Foto: PRINTSCREEN BZ-BERLIN.DE/JORG BERGMANN

šok

DOGAĐAJ KOJI UNOSI DEMONSKU ENERGIJU U KOSTI: Najbogatiji muškarac na svetu IZGUBIO TROJE DECE u jednom danu!

Vlasnik je i najvećeg poseda u Škotskoj gde ima zemljište koje se proteže na više od 200.000 hektara

Objavljeno:

Život danskog milijardera Andersa Holcha Povlsena obeležila je stravična tragedija. U terorističkom napadu prije tri godine izgubio je troje dece.

Vlasnik ASOS-a i Bestseller te deoničar Zalanda, Anders Holch Povlsen (49), najbogatiji je Danac i jedan od najmlađih milijardera koji su dospeli na listu najbogatijih Sunday Timesa. Prošle godine zauzeo je i 28. mesto na toj listi, a ove je godine dospeo i na Forbesovu listu najbogatijih s bogatstvom u iznosu od 13,6 milijardi funta.

Vlasnik je i najvećeg poseda u Škotskoj gde ima zemljište koje se proteže na više od 200.000 hektara.

1 / 2 Foto: Printscreen / Instagram

Njegov poslovni put počeo kada je njegova porodica 1975. godine otvorila trgovinu u malom danskom gradiću Ringkobingu. On je palicu preuzeo kada je imao 28 godina i od tada poslovne uspehe samo niže.

Ipak, sve je to zasenila stravična tragedija koja je zadesila njegovu porodicu pre tri godine.

Troje Povlsenove dece ubijeno je u terorističkom napadu na Šri Lanki, u kojemu su stotine poginule. Njegove ćerke Alma (15) i Agnes (12) te sin Alfred (5) poginuli su u bombaškom napadu na čak tri crkve istovremeno, a Astrid je preživela.

Godinu dana nakon tragedije koja ih je slomila, porodica Povlsen ipak je dočekala lepe vesti. Danski milijarder i supruga Anne Storm Pedersen postali su početkom 2020. godine roditelji bliznakinja.

I njegova je supruga poslovna žena, a zajedno su vlasnici poznatog brenda Jack&Jones. Upoznali su se dok je ona radila u njegovoj firmi Bestseller, tačnije sedila u upravnom odboru.

Bonus video:

00:10

Brutalni dekolte Andreane Čekić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.