ČUVENI GLUMAC HITNO UHAPŠEN: Mrtav pijan DIVLJAO PO KAFIĆU pa ZLOSTAVLJAO ljude!
Napad, Foto: Printscreen

šok

ČUVENI GLUMAC HITNO UHAPŠEN: Mrtav pijan DIVLJAO PO KAFIĆU pa ZLOSTAVLJAO ljude!

Izvori koji su se zatekli na licu mesta opisali su situaciju kao ozbiljnu svađu koja je dovela do toga da je Milera osoblje isteralo iz bara

Objavljeno:

Glumac Ezra Miler uhapšen je na Havajima zbog nepropisnog ponašanja i uznemiravanja.

Kako je objavila tamošnja policija, glumac je izazvao nered i uznemiravao goste u jednom karaoke baru u Honoluluu.

Miler je uzvikivao psovke i bio uznemiren kada su ljudi počeli da pevaju karaoke, a zatim je zgrabio mikrofon od 23-godišnje žene koja je pevala na bini, i bacio ga na muškarca koji je igrao pikado, preneo je The Gardian.

Vlasnik bara je nekoliko puta tražio od Millera da se smiri, a kako glumac to nije učinio on je uhapšen i optužen za narušavanje mira i uznemiravanje. Kaucija je određena na 500 dolara, a kako je Miler odmah iskeširao određeni iznos policija ga je pustila na slobodu.

1 / 6 Foto: Printscreen / NBC DFW

Ovo nije prvi put da glumac izaziva nered, 2020. godine na internetu su se pojavile snimci na kojima se vidi kako Miler guši ženu u jednom baru na Islandu.

Izvori koji su se zatekli na licu mesta opisali su situaciju kao ozbiljnu svađu koja je dovela do toga da je Milera osoblje isteralo iz bara.

Glumac je inače najpoznatiji po ulogama superheroja Fleša u filmu Džastis Lig. Prikazivanje filma Flash, u kojem glumi ultrabrzog superjunaka Warner Brothers je odgodio za 2023.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.