NESTALA PEVAČICA: NACIJA U PANICI!
Selin, Foto: Print Screen Youtube/CelineDion

au, ČOVEČE!

NESTALA PEVAČICA: NACIJA U PANICI!

Nem amnogo informacija

Objavljeno:

Čini se da je Selin Dion nestala iz javnosti. Tačnije, od oktobra 2021. godine pevačica se nije oglasila, a mediji su u par navrata pokušavali da dođu do informacija o zvezdi, međutim malo toga su uspeli da saznaju.

Selin Dion je zbog neizdrživog, dugotrajnog i bolnog grčenja mišića bila primorana da otkaže turneju, a izdala je i saopštenje u kome kaže da će oporavak pre povratka na scenu trajati duže nego što je očekivala. Mediji pišu da Selin zbog paralizujućih bolova u stopalima i nogama više ne može ni da ustane iz kreveta.

1 / 4 Foto: Profimedia

Znatno je smršala i vrlo je slaba, što joj otežava brigu o 11-godišnjim blizancima Ediju i Nelsonu. Navodno Selin razmišlja o tome da se potpuno povuče sa scene možda i na godinu dana.

Od oktobra, od kako je otkazala nastupe, Selin se oglasila samo isečcima iz video klipova svojih starih spotova. Dok su fanovi pisali u porukama: "Voleli bismo da imamo neku vest o Selin..."

Njeno poslednje obraćanje publici je bilo krajem 2021. godine kada je rekla:

"Zaista sam se nadala da ću moći da održim nastup, ali pretpostavljam da samo moram da budem strpljiva i da sledim režim koji su mi lekari prepisali. Biće mi drago da se vratim puna zdravlja, jedva čekam povratak na scenu."

Njena poslednja objava na Instagramu je od strane njenog tima i tiče se tridesetogodišnjice muzičkog albuma.

Selin Dion, Pevačica
foto: Print Screen Youtube/CelineDion

"Teško je poverovati da ove nedelje Selinin istoimeni album puni 30 godina", napisali su na početku objave.

Podsećamo, Selin Dion sutra slavi 54. rođendan, možda će se tom prilikom pojaviti u javnosti, ili barem oglasiti na Internetu.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.