ČUVENI GLUMAC JAVNO OBRUKAN FOTKAMA NA KOJIMA SE VIDI DA GA DEVOJKA VARA: Zar ovakav LEPOTAN da doživi tu SRAMOTU?
Ilustracija, Foto: Profimedia

šok

ČUVENI GLUMAC JAVNO OBRUKAN FOTKAMA NA KOJIMA SE VIDI DA GA DEVOJKA VARA: Zar ovakav LEPOTAN da doživi tu SRAMOTU?

Zapravo, tada je na pitanja o svojoj izabranici dao veoma oštar odgovor

Objavljeno:

Robert Patinson, glumac kog i dalje svi pamtimo po vezi sa koleginicom Kristen Stjuart, ima novu devojku koju krije kao zmija noga, a sada se pročulo da su se verili. Da li je ovo istina ili još jedan trač koji kruži Holivudom?

Robert Patison retko govori o svom privatnom životu, pa je samo spominjanje izabranice veliko iznenađenje. Glumac je u više navrata davao medijima kontradiktorne izjave koje su se kasnije ispostavile kao lažne, zbog čega su mnogi mislili da se trudi da bude holivudski "bad guy".

Međutim, stvari su se izgleda potpuno promenile od kako je od 2018. uplovio u vezu sa Suki.

1 / 2 Foto: Imdb/Espreso montaža

Zapravo, tada je na pitanja o svojoj izabranici dao veoma oštar odgovor:

- Moram li da pričam o njoj? Kada bi vas stranac na ulici pitao o vašoj vezi, pomislili biste da je to krajnje nepristojno. Ali, ako podignete zid, situacija se bolje završava. Ne mogu to da razumem. Neko može da prođe ulicom držeći se za ruke, a kada ja uradim isto, gomila ljudi me slika. Granica između toga kada nastupate i kada ne nastupate će na kraju nestati i jednostavno ćete poludeti - rekao je Patison tada za "Elle", a mnogi su to povezali sa tada još uvek svežim ranama nakon raskida sa koleginicom iz serije Kristen Stjuart.

Raskid sa njom je prošao poprilično gadno, kao i raskid veridbe sa pevačicom FKA Twigs. Veza sa Kristen je pukla kada su se pojavile fotografije na kojima se glumica ljubi sa Rupertom Sandersom.

Zapravo, Kristen je tek tada potvrdila da je uopšte i bila sa Patisonom jer je do tog trenutka njihov odnos bio neka vrsta javne tajne.

Kristen se tada javno izvinila bivšem dečku, ali iako su ljubavi dali drugu šansu, usledio je neminovni kraj.

1 / 1 Foto: Profimedia

Glumac je potom 2014. uplovio u vezu sa FKA Twigs sa kojom je bio i veren sve do 2017. O njihovoj vezi znalo se još manje nego o njegovom odnosu sa Kristen, međutim, čini se da taj raskid nije bio ni izbliza tako dramatičan. A onda, ni godinu dana kasnije, u njegov život ušla je lepa Suki.

Mnogi nagađaju i da se par verio, iako naravno, nikakvih potvrda nema.

"Rob i Suki su razgovarali o veridbi, ali im se ne žuri. Suki ne vrši pritisak na njega i oboje su veoma posvećeni jedno drugom. Vole da svoju vezu drže u tajnosti i imaju veoma slična interesovanja", otkrio je za portal E izvor blizak paru, dodajući...

"Zaista su nerazdvojni i zaljubljeni".

Da li će sa Suki poznati glumac stati na ludi kamen još uvek ne znamo, ali prkos tome, želimo mu da ova veza potraje!

Bonus video:

00:30

Glumac Bjelogrlić IZJAVIO DA NIJE KRIV u slučaju koji se vodi protiv njega za napad na Predraga Antonijevića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.