POZNATA PEVAČICA GRCA U OČAJU, OSTAVLJENA JE JER IMA PROBLEM SA POLNIM ORGANOM: Čuveni glumac otkrio ŠOK ISTINU!
Džesi Džej, Foto: Profimedia

šok

POZNATA PEVAČICA GRCA U OČAJU, OSTAVLJENA JE JER IMA PROBLEM SA POLNIM ORGANOM: Čuveni glumac otkrio ŠOK ISTINU!

Ona za koju se trenutno ne zna da li ima partnera, sada je rekla da ima samo jedan cilj

Objavljeno:

Ona možda danas nosi titulu najbolje pop pevačice svih vremena, ali i te kako je primer nekoga čiji je put do uspeha bio više nego trnovit. Umetnicu koja je danas, 27. marta, napunila 34 godine u svet šoubiznisa probili su hitovi "Do it like a dude" i "Price tag", a potom i "Bang Bang" u kojoj je pevala sa Arijanom Grande i Niki Minaž, karijeru je započela najpre snimajući se u sobi pred ogledalom.

Reč je o Džesi Džej.

Naravno, nije prošlo mnogo pre nego što su je zapazili veliki producenti i od tog trenutka, Džesina zvezda sijala je jače nego ikad. Međutim, dok je slava išla uzlaznom putanjom, kao po nekom starom pravilu koje kaže da se u životu ne može imati sve, Džesi je od svih krila probleme kako na emotivnom polju, tako i sa zdravljem.

Zbog problema sa ušima, njena karijera stavljena je pod veliki znak pitanja, a zbog Meinerove bolesti, odnosno bolesti unutrašnjeg uha, koju karakterišu napadi vrtoglavice, mučnine i povraćanja, te šum u uhu i pojava nagluvosti, pevačica se u jednom trenutku i oprostila od fanova kao bi se posvetila oporavku. O svom stanju Džesi je progovorila sredinom avgusta, kada je opisala kako joj je posebno teško palo što bolest utiče na njen glas.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/jessiej

- Juče sam pokušala da otpevam pesmu koju inače s lakoćom pevam i nisam mogla. Problem nije moj glas, ali bolest mi utiče na glas. Jecala sam. Satima. Dopustila sam sebi da osetim deo koji je slomljen u meni, a koji često ignorišem, iako ne bi trebalo. Šest meseci nije prošao dan bez bolova u vratu i grlu. Nekad je bolje, nekad lošije - napisala je tad, između ostalog, i dodala da se trudi da bude pozitivna.

U poslednjoj objavi je ipak obavestila fanove da će se povući s društvenih mreža, sve dok joj ne bude bolje.

- Nestaću s društvenih mreža na neko vreme i 100 posto fokusa usmeriti na sebe i rešavanje onog što se događa s mojim telom. Pišem to zbog ljubavi i poštovanja prema fanovima koji me ovde prate i podržavaju. Vidimo se kad ovakve slike budu nastale u sadašnjem trenutku, a ne budu samo prisećanje - napisala je uz fotografiju na kojoj peva.

Međutim, problemi sa unutrašnjim uhom bili su mala maca za ono što je preživljavala uporedo. Naime, Džesi je bila u vezi sa Čeningom Tejtumom, i činilo se da je konačno srećna i ispunjena ali i spremna da se ostvari u najlepšoj ulozi - da postane majka.

Međutim, svi njeni snovi pali su u vodu kada se saznalo da verovatno nikad neće moći da ispuni svoj najveći san jer boluje od endometrioze. Nakon toga usledio je i raskid sa glumcem koji ju je navodno zbog toga i ostavio, a pevačica je kasnije sreću našla sa novim dečkom, Maksom Famom.

1 / 4 Foto: Profimedia

Međutim, dani sreće nisu dugo trajali jer je ova veza pukla u oktobru prošle godine, a Džesi je na sve načine pokušavala da dobije dete. Nažalost, iako je u jednom trenutku uspela da ostane u drugom stanju, trudnoća se ipak nije održala.

- Juče sam se šalila sa drugaricom, kako ću da pevam u Los Anđelesu a da ne kažem svima da sam trudna? Ali juče po podne, otišla sam na treći ultrazvuk i saznala da više nema otkucaja srca. Nemam kontrolu nad svojim emocijama trenutno. Možda će mi biti žao što sam ovo podelila s vama, možda neće, ne znam - napisala je ona tada na mrežama.

- Da, odlučila sam da sama postanem mama, jer sam to želela čitavog života. A život je kratak. Sama trudnoća je bila čudo i iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Znam da ću ga ponovo doživeti. Tuga je ogromna, i još uvek sam u šoku. Znam da su milioni žena širom sveta osetile i ovaj, i gori bol. Ovo je najusamljeniji osećaj na svetu - napisala je pevačica.

Džesi za koju se trenutno ne zna da li ima partnera, sada je rekla da ima samo jedan cilj - a to je da postane majka u naredne dve godine.

- Nije mi bitno kako ću to da ostvarim - prirodno, putem surogata, veštačkom oplodnjom ili ću da usvojim... kojigod način, ja sam otvorena za to - rekla je nedavno.

Džesi se inače konačno vratila i nastupima i to je upravo ono što joj je pomoglo da prebrodi emotivni haos koji je ostao nakon pobačaja, a fanovi je svakodnevno obasipaju pažnjom.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.