POZNATA GLUMICA TEŠKO BOLESNA! Oseća da joj telo otkazuje!
Foto: RINA

šok

POZNATA GLUMICA TEŠKO BOLESNA! Oseća da joj telo otkazuje!

Ovo nije prvi put kako se 40-godišnja glumica "požalila" na poteškoće s majčinstvom, otkako je rodila sinčića.

Objavljeno:

Zvezda filmskih hitova "X-Men Apokalipsa" i "The Newsroom" podelila je na svom Instagram profilu da ima simptome postporođajne depresije koja može opasno narušiti psihičko zdravlje ako se ne leči

Umesto da uživa u bezbrižnom majčinstvu, glumica Olivija Man našla se pred velikim izazovom. Kako je sama priznala na društvenim mrežama, već neko vreme se bori sa postporođajnom depresijom. Mama, čiji sinčić Malkolm ima svega četiri meseca, svoje probleme i strahove je podelila putem Instagram storija.

Olivia Man
foto: Instagram

"Patim od užasne anksioznosti. Depresivna sam, nije mi ni do čega", priznala je Olivia, zbog čega je zabrinula svoje obožavaoce. Mnogi su uvereni da glumica ima postporođajnu depresiju, pa su joj savetovali da što pre poseti lekara.

"Postporođajna depresija nije šala. Ako se ne leči, može biti opasna po psihičko zdravlje. Moraš da potražiš lekarsku pomoć", poručuju Oliviji obožavaoci.

Ovo nije prvi put kako se 40-godišnja glumica "požalila" na poteškoće s majčinstvom, otkako je rodila sinčića.

Prvo je oktrila da se muči s dojenjem, što ju je do te mere frustriralo da je nedeljama plakala. Glumica je na tu temu snimila nekoliko Instagram storija, između ostalog i sebe s aparatom koji poboljšava proizvodnju mleka. Olivija je u tim videima do detalja navela sve mere ili moguća rešenja kojima se poslužila kako bi mogla da doji Malkolma.

"Morate se truditi i kad mislite da nemate mleka", napisala je Man, uz isečak na kom pokazuje kako se koristi uređaj za dojenje.

Prema onome što je ispričala u videima, glumica je stvarno pokušala sve.

"Obratila sam se konsultantima za dojenje, kuvala sam supe, popila sam na litre kokosove vode, kupatilo mi je puno masti za bradavice i toplih jastučića za povećanje cirkulacije, imam tri jastuka za dojenje i tri pumpe, stalno pijem čajeve, uzimam vitamine... Čak sam jedno vreme danonoćno nosila ovaj uređaj napunjen adaptiranim mlekom oko vrata s cevima zalepljenim za bradavicu koji stimuli[e proizvodnju mleka. I ništa! Ništa od toga nije uspelo!", rekla je Olivia pre dva meseca, kada je otkrila i da zbog toga ne može da prestane da plače.

"Plačem i plačem. Osećam da mi telo otkazuje. Brinem se da se neću vezati za svoju bebu", napisala je tada Man.

Glumica je u međuvremenu odustala od dojenja i danas sinčića hrani adaptiranim mlekom.

"Dojenje je dobro, kao i adaptirano mleko. Drage mame, najvažnije je da je vaša beba jede“, poručila je drugim mamama pre nekog vremena, čije muke, nažalost, nisu prestale. Ako je istina da se već neko vreme suočava s anksioznošću, lako je moguće da pati od postporođajne depresije, na što su je upozorili i njeni obožavaoci.

Dečakov otac je glumac i stend-ap komičar Džon Malanej, s kojim je glumica u vezi od 2021. Maleni Malkolm i Oliviji i Džonu je prvo dete, a njegove prve javne fotografije roditelji su podelili za vreme praznika.

Olivia Man
foto: Instagram

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.