FANOVI ZABRINUTI ZBOG IZGLEDA GLUMICE: Komentari PLJUŠTE, svi u PANICI zbog nje, KAO DA NIJE ONA!
Glumica, Foto: Printscreen Instagram/jessicasimpson

AUUUU!

FANOVI ZABRINUTI ZBOG IZGLEDA GLUMICE: Komentari PLJUŠTE, svi u PANICI zbog nje, KAO DA NIJE ONA!

Znatno je smršala

Objavljeno:

Pevačica, glumica i preduzetnica Džesika Simpson zabrinjava fanove i javnost zbog fotografija koje poslednjih dana često objavljuje na društvenim mrežama na kojima se da primetiti da je znatno smršala.

"Šta ti se dogodilo", "Premršava si", "Izgledaš zabrinjavajuće", "Oh, ne Džesika, da li si dobro?" nizali su se komentri ispod fotografije koju je pevačica nedavno objavila.

1 / 3 Foto: Profimedia

Džesiku fanovi pamte kao ženu koja je ponosno nosila svoje obline. Iako je oscilirala u kilaži, nikad nije otišla ovako drastično.

Posle treće trudnoće imala je 110 kilograma, nazivali su je pogrdnim imenima i ismevali, a u jednom trenutku, nakon poslednje trudnoće pre dve godine, u emisiji kod Elen požalila se da ne može ni da hoda zbog prekomernih kilograma.

Njeno poljuljano psihičko stanje odvelo ju je i u problem sa alkoholom, a kako je rekla jednom prilikom, nije ni shvatila koliko pije.

- Nisam ni bila svesna koliko pijem. Mislila sam da me piće čini hrabrijom i da imam više samopouzdanja, ali činilo mi je baš suprotno. Zapravo, zbog alkohola sam postala nema. Samo sam ćutala i bila asocijalna - rekla je ona.

Nakon svega Džesika se posvetila zdravom životu i u rekordnom roku skinula čak 50 kilograma. Mnogi smatraju da je preterala.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.