KAD DEJVID I VIKTORIJA BEKAM ŽENE SINA SVE MORA BITI GALA: Da vidite samo kakvo odelo će nositi FUDBALER!
Dejvid i Viktorija, Foto: EPA/ Julio Munoz

svaka čast!

KAD DEJVID I VIKTORIJA BEKAM ŽENE SINA SVE MORA BITI GALA: Da vidite samo kakvo odelo će nositi FUDBALER!

Sve je spremno!

Objavljeno:

Bruklin Bekam (23), najstariji sin bivšeg fudbalera Dejvida Bekama (46) i dizajnerke Viktorije Bekam (47), venčaće će se sa svojom verenicom Nikolom Peltz (27), 9. aprila ove godine.

Nikola Pelc, Bruklin Bekam
foto: Profimedia

Dejvid se na svom Instagramu profilu podelio fotografiju na kojoj se vidi odelo koje će poneti na venčanju godine.

- Stvaranje posebnih uspomena. Planovi za venčanje su u toku, a roditelji obučeni i potkovani - napisao je David Beckam uz fotografiju na kojoj pozira s ocem i svekrom.

Poznato je i da će mlada nositi venčanicu dizajnera Valentino, a Nikola planira sa svojim stilistom poseti Rim kako bi isprobala nekoliko modela, a odabraće dva "bajkovita".

- Viktorija Bekam dizajnirala je njenu vereničku haljinu i u potpunosti podržava taj odabir. Verovatno će se iste noći pojaviti i u modelu koji je dizajnirala Vikorija - rekao je izvor.

1 / 4 Foto: EPA/Srđan Suki

Venčanje će se odviti u vili milijardera Nelsona Peltza (79), oca mlade, u Palm Beachu na Floridi. Vila se nalazi uz more i ima 27 soba. Poznato je i da će među zvanicama biti manekenka Gigi Hadid (26), dizajnerka Nicole Richie (40), kuvar Gordon Ramsay (55) i drugi slavni.

Iako se o venčanju i dalje jako malo zna, Bruklin i Nikola su povodom dana zaljubljenih u videu za Vogue otkrili da će nositi "kippah", malu ravnu, crnu ili obojenu kapu koju su židovi nosili na tradicionalnim ceremonijama, pa će ceremonija biti obavljena prema tom obredu.

Par je otpočeo vezu 2019. godine, a samo godinu dana kasnije, u julu 2020., objavili su veridbu i od tada ne prestaje interes javnosti za njihovo jenčanje.

- Pre dve nedelje pitao sam srodnu dušu želi li da se uda za mene i pristala je. Ja sam najsrećniji čovek na svetu. Obećavam da ću biti najbolji suprug i jednog dana najbolji otac - objavio je tada Bruklin.

Bonus video:

00:05

Espreso čestitke: Hurricane

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.