PEVAČICA POKAZALA ISTETOVIRANA LEĐA, ALI I OGROMNU SILIKONSKU POZADINU: Nije za one sa SLABIM SRCEM! (FOTO)
Pevačica, Foto: Printskrin: Instagarm/iamcardib

VRELA KO AFRIKA

PEVAČICA POKAZALA ISTETOVIRANA LEĐA, ALI I OGROMNU SILIKONSKU POZADINU: Nije za one sa SLABIM SRCEM! (FOTO)

Zapalila mreže!

Objavljeno:

Pevačica i reperka koju mnogi obožavaju kako zbog provokativnih fotki, tako i zbog hit izjava, nedavno je priznala kojim se sve estetskim operacijama podvrgnula kako bi vratila samopouzdanje koje joj je narušeno u tinejdžerskim danima.

Naime, ona je rekla da je morala da "ide pod nož" zbog toga što su je vršnjaci godinama maltretirali zbog njenog fizičkog izgleda.

Ona je sada pkazala kakva je bomba, pa je na svom Instagram profilu objavila set vrućih fotki gde se vide njena istetovirana leđa, ali i pozamašna pozadina.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, reperka Kardi Bi (29) veoma je galantna kada je njen suprug, reper Ofset (30) u pitanju, pa mu je za rođendan priredila žurku za pamćenje, ali i originalni poklon.

U emotivnoj objavi koju je podelila na društvenim mrežama Kardi je otkrila koliko znači suprug, kom je organizovala raskošnu zabavu u Los Anđelesu, na kojoj su bile mnogobrojne poznate ličnosti.

- Srećan rođendan, najboljom suprugu, prijatelju i ocu. Toliko toga smo prebrodili zajedno. Volim muškarca kakav postaješ i oca kakav jesi. Hvala ti što si uvek uz mene, u dobru i u zlu. Neka te život dalje blagosilja i samo tako nastavi - napisala je reperka u svojoj emotivnoj objavi.

Kardi je na proslavi iskoristila priliku kako bi suprugu uručila nerealan poklon, ček u vrednosti od 2 miliona dolara.

Pogledajte vrele fotke u galeriji:

1 / 3 Foto: Printskrin: Instagarm/iamcardib

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.