ONE SU IDOLI NAŠOJ OMLADINI? Od Zadrugovizije i takmičenja pevača do GUZOVIZIJE i promovisanja golotinje!
Foto: Printscreen

Sve se menja

ONE SU IDOLI NAŠOJ OMLADINI? Od Zadrugovizije i takmičenja pevača do GUZOVIZIJE i promovisanja golotinje!

Rijaliti Zadruga napravila je hit takmičenje pod nazivom Zadrugovizija gde se učesnici takmiče u imitacijama, ali i pevanju

Objavljeno:

Tako je bar ideja započela i moramo priznati da je bila sjajna, jer nisu svi učesnici rijaliti igrači već su došli da bi na neki način promovisali svoj pevački talenat.

Od prve Zadrugovizije pa do danas, mnogo se toga promenilo, a ponajviše "skinulo". Od pevača ostalo je 2,3 koji samo svojim glasom pokušavaju da osvoje srca i glasove publike i žirija, ali većina učesnika rešila je da golotinjom istera "svoje".

Nije problem nikako do ovog projekta koji je razbio sve rijaliti programe, a i format zadrugovizije svakako je gledaniji od bilo kog muzičkog takmičenja u Srbiji, problem je do učesnika koji na sve načine žele da pridobiju fanove. Uglavnom biraju "oružje" koje je njima poznato, u ovom slučaju sve je više golotinje, sve je manje talenta.

1 / 4 Foto: Printscreen

Kada se setimo prošle godine i prve Zadrugovizije, osim Miljane Kulić apsolutno niko nije bio vulgarfno obučen niti mu se video bilo koji deo tela.

foto: Printscreen

Poslednja Zadrugovizija koja je održana juće slobodno može da se zove i "gizovizija" jer smo samo u pozadine gledali skoro pa celo veče. Da nije bilo Matore, Zlate, Petrućija, Nadežde i Brendona, ne bismo imali šta da čujemo!

Ove godine nije bilo obučenih
Ove godine nije bilo obučenihfoto: Printscreen

Da li je poruka našoj deci da se bore talentom ili golotinjom, ako je po sudu učesnica ove Zadruge? Priča se samo ko je sa kim, ko je prostitutka, a ko nije...

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.