STANIJA JE IMALA SE*S NA FARMI 6, A SAD SE FOLIRA: Kristijan OTKRIO OVAJ DETALJ iz rijalitija u kom su BILI ZAJEDNO
Njih dvoje su bili veoma pristi na imanju u Lisoviću, Foto: Printscreen

surov

STANIJA JE IMALA SE*S NA FARMI 6, A SAD SE FOLIRA: Kristijan OTKRIO OVAJ DETALJ iz rijalitija u kom su BILI ZAJEDNO

Dobrojevićeva u "Zadruzi 2" često pominje Golubovića

Objavljeno: 12:45h

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević bili su vrlo prisni tokom učešća u rijalitiju "Farma 6", međutim, u "Zadruzi 2" njeno mišljenje o njemu nije jasno definisano.

Iako ga često pominje otkako je ušla u "Zadrugu 2", Stanija čas priča lepo, čas ružno o Kristijanu, a on se pre izvesnog vremena iz zatvora oglasio u Zadruzi i izneo svoj stav o njoj.

foto: Printscreen

Imam potrebu, kao nebitan, da se javim veoma bitnim rijaliti igračima, pod znacima navoda, Staniji, ružnom Mići, Zorici i tom galamdžiji Vladimiru, kako ga zovu u Crnoj Gori. Slušam vas kako polemišete mizerno situacije u kojima spominjete mene, vi obični džabalebaroši koji godinama tumarate po rijaliti programima, nadajući se da ćete ubediti javnost da ste ono što nikada nećete biti. Ali, hajmo o istini od početka", rekao je tada Kristijan i nastavio:

Ja sam bio na "Farmi 6" za honorar koji je bio dva puta veći od glavne nagrade, zato što sam imao šta da pokažem svima. Uz puno stila i šmeka, uz veliki rad sam šoumenski zaradio novac, tako da meni nagrada i nije bila bitna. Stanija lupeta o nekom kukavičkom mom bekstvu, tri dana pre hiljadupostotne pobede, a ona to ne može da shvati jer bi ona bila u rijalitiju koliko god on trajao, pa i nekoliko godina, a samo zbog jednog cilja, a to je novac", rekao je Golubović.

foto: Printscreen

Na kraju je otkrio i nešto što Stanija očito sve vreme prikriva:

Stanija, kao i mnoge na "Farmi 6", nisu se zaljubile u mene, već su glave pogubile za mnom. Jednom prilikom sam im rekao za stolom, da nisam u braku da bi im letelo perje kao kada je vuk u kokošinjcu. Ona je imala seks na toj "Farmi 6", a sada se folira, a ona zna i sa kim! Jasno sam dao do znanja svim zaljubljenim ženama da mene čeka neko ko je vredniji od svega", završio je Kristijan.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.